Poznat raspored - "Orlovi" prvo sa Portorikom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.01.2016.
22:58
Izvor: Sportske.net

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) saopštila je kompletan raspored takmičenja na kvalifikacionim turnirima za odlazak na Olimpijske igre. Srbija kreće u pohod na Rio duelom sa Portorikom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Tokom popodneva smo saznali ko će biti rivali reprezentacije Srbije u borbi za plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

"Orlovi" su smešteni u grupu "A" kvalifikacionog turnira koji se igra u Beogradu, a za rivale su dobili selekcije Angole i Portorika.

Potencijalni rivali Srbije u pohodu na olimpijsku vizu mogle bi da budu još selekcije Japana, Češke i Letonije koje su smeštene u grupu "B".

Tokom večeri je obavljena procedura vezana za sastavljanje rasporeda takmičenja pa smo saznali da reprezentacija Srbije kreće u borbu za olimpijsku vizu duelom sa Portorikom koji je zakazan za 4. jul.

Drugu utakmicu u grupi "A" naš nacionalni tim igra 6. jula protiv Angole, a ukoliko sve bude išlo onako kako očekujemo polufinale će biti na programu 8. jula.

Finalna utakmica kvalifikacionog turnira koji će biti održan u Beogradu zakazana je za 9. jul, a satnica svih utakmica će biti naknadno određena.

Evo rasporeda svih mečeva na svim kvalifikacionim turnirima:

Raspored

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 27.01.2016
10:00

Pitanje je ko sve ode na OL od ovih timov,a jel samo finalisti ili ako se slucajno ne izbori Ol da li postoji jos neka sansa? Grup aje prelaka, ali Francuska, Grcka, Italija i aj da kazem Turska su tezi protivnici, i moze se svasta desiti.

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Wednesday, 27.01.2016
13:33

samo pobjednici grupa idu na OI, znaci 2 tima.

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Wednesday, 27.01.2016
17:03

ako Bobi bude igrao, nemaju cega da se nadaju ostali, to bi vazilo da smo i sa Fra u grupi..

avatar
Wednesday, 27.01.2016
15:05

hvala, znaci sa Grckom za OL.

avatar
bobar84c
Wednesday, 27.01.2016
00:09

Lagana grupa , zasluzili smo da odemo realno.