Povratak Pavlovića - A sve je započeo Boris Dalo...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.12.2014.
21:53
Izvor: Sportske.net

U danu kada se ''sapunica'' oko povratka Saše Pavlovića u Partizan konačno završila, prilika je da se još jednom podsetimo najupečatljivijih apela sjajnom košarkašu da ponovo obuče crno-beli dres.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Podsetimo, celu priču je na svoj način započeo - Boris Dalo, simpatični Francuz u redovima Partizana, koji je sve nasmejao onim sada već čuvenim video klipom u kome ''preti'' Pavloviću da će da ga ''iznabadaba''.

Ta Daloova poruka je nekoliko dana kasnije inicirala i ''Grobare'' da sličan transparent istaknu tokom prijateljske utakmice između Partizana i Mega Vizure u sklopu priprema za novu sezonu.

Međutim, sezona je počela, vreme je prolazilo, Partizanu je loše krenulo u uvodnim mečevima, a Pavlović je i dalje oklevao sa odlukom gde će nastaviti karijeru.

Naravno, pozivi ''Grobara'' svom ljubimcu nisu prestajali na društvenim mrežama, a kulminacija je usledila tokom meča Evrokupa sa Asesoftom u ''Pioniru'', kada su osim navijača, i košarkaši Partizana istakli transparent kojim pozivaju Pavlovića da ''batali pecanje i dođe na basket''.

Takođe, Edo Murić je obećao da će Pavloviću ustupiti dres sa brojem osam, a neizvesnost je trajala sve do danas, kada je nekadašnji NBA igrač definitivno odlučio da se vrati u klub koji voli.

U prilogu se podsetite te Daloove poruke koja je sve pokrenula...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke