Povratak otpisanih - Saša i Gagi pred ''Grobarima''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.12.2014.
10:22
Izvor: Sportske.net

Konačno su želje navijača Partizana ispunjene, povratak Saše Pavlovića i oporavak kapitena Dragana Milosavljevića nagoveštava mnogo bolje dane za crno-bele u nastavku sezone! Svi jedva čekaju sutrašnji meč sa Hapoelom!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije se sa velikim kadrovskim problemima bori još od uvodnog dela prošle sezone, kada su crno-beli bili desetkovani brojnim povredama, ali su na kraju ipak uspeli da odbrane titulu na domaćoj sceni.

Ni aktuelna sezona nije počela bolje, naprotiv, odlaskom Bogdana Bogdanovića tim je značajno oslabljen, ali su juče konačno stigle toliko dugo očekivane vesti - Saša Pavlović je odlučio da se vrati u Partizan, dok će kapiten Dragan Milosavljević u sredu protiv Hapoela u ''Pioniru'' imati svoj debitantski nastup ove sezone, posle višemesečne pauze zbog povrede.

Sa njima dvojicom u timu, uz mogući dolazak i jednog plejmejkera iz inostranstva, Partizan će konačno kompletirati ekipu za ovu sezonu, ekipu koja bi u nastavku sezone mogla da ''napadne'' plasman u Evroligu, kao i odbranu titule na domaćoj sceni, bez obzira na činjenicu da je Crvena zvezda Telekom još jača nego prošle sezone.

Kako smo ranije i objavili, Saša Pavlović je sinoć krenuo iz Crne Gore za Beograd, videli smo i koju je pesmu slušao u kolima, a sa druge strane i navijači su mu pripremili pesmu dobrodošlice.

Imajući u vidi u brojne pozive Pavloviću da se vrati u Partizan, ono Daloovo čuveno ''nabadabanje'', jasno je da je sjajni košarkaš doneo pravu odluku, bez obzira što mu ni ovaj, kao ni prošlogodišnji angažman u Partizanu neće doneti neku značajnu finansijsku korist.

Sasa Pavlovic

Naravno, ni on ne sumnja da je napravio pravi izbor, a u izjavi ''Novostima'' priznaje da su upravo navijači bili presudan faktor u njegovoj konačnoj odluci o nastavku karijere.

''Nisam mogao da verujem da postoji tolika želja. Odlučio sam srcem i uzbuđen sam isto kao prošle sezone", poručio je Pavlović.

Pozitivno uzbuđenje i tremu oseća i kapiten Dragan Milosavljević, koga ćemo prvi putr ove sezone gledati na terenu u sutrašnjem meču osmog kola Evrokupa protiv Hapoela (18:00h).

''Nije bilo lako, ali sada je najvažnije to da sam spreman i da je povreda iza mene. Mislim da zajedno možemo mnogo ove sezone'', uverava Milosavljević, koji takođe ističe veliku podršku koju su mu svih ovih meseci pružali navijači.

Zato i sutra u ''Pioniru'' treba očekivati pravi košarkaški spektakl.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke