Potvrđeno - Zvezdin rival ostao bez centra!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.03.2016.
17:44
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji centar Unikahe Ričard Hendriks preselio se u izraelski Makabi iz Tel Aviva za koji će nastupati u narednih godinu dana.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Protivnik Crvene zvezde Telekom u TOP 16 fazi Evrolige ostao je bez bitnog člana ekipe, pošto je Ričard Hendriks spakovao kofere i otišao u Tel Aviv.

Najavili smo da će Ričard Hendriks napustiti Unikahu, a zvanična potvrda te informacije stigla je u sredu pošto je Makabi saopštio da je sa američkim centrom potpisan ugovor do kraja naredne sezone.

Ne treba apostrofirati koliko će za rivale Unikahe biti značajna ova informacija jer klub iz Malage ima ogromnih problema sa povređenim igračima, a posle odlaska Ričarda Hendriksa nema pravo da registruje nove igrače za Evroligu.

Ričard Hendriks je u tekućoj evroligaškoj sezoni odigrao 16 utakmica za Unikahu na kojima je u proseku postizao 9 poena i beležio 6.2 skokova.

Narednu utakmicu u TOP 16 fazi Evrolige Unikaha igra protiv Cedevite u Zagrebu, a 18. marta će ugostiti Crvenu zvezdu Telekom u okviru 11. kola grupe "E".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke