Potvrđeno - 'Pola' Mege i Gudurić na NBA draftu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.04.2016.
14:25
Izvor: Sportske.net

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović potvrdio je da će čak petorica igrača Mega Leksa izaći na NBA draft, a tome treba dodati i informaciju da će im se priključiti i Marko Gudurić.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Petorica košarkaša Mega Leksa prijavila su se za ovogodišnji NBA draft, potvrdio je vlasnik menadžerske agencije "Beobasket" Miško Ražnatović.

Nezvanično prvi čovek Mega Leksa na "Tviteru" je objavio da su prijave za NBA draft podneli Timoti Luvavu-Kabaro, Ivica Zubac, Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba i Rade Zagorac.

Pored pobrojanih košarkaša Mega Leksa za NBA draft se prijavio i Marko Gudurić, prvotimac Crvene zvezde Telekom, čije interese takođe zastupa agencija "Beobasket".

Srbiju su na prošlogodišnjem NBA draftu predstavljali Nikola Milutinov, Nikola Radičević i Luka Mitrović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Monday, 11.04.2016
15:53

Neka se draftuju slobodno, ali Zagorac ce iz Zvezde u NBA.

avatar
MarkoDjordjevic
Monday, 11.04.2016
15:08

Pazite, Timiju se predvidja izmedju 10. i 15. mesta, Zubcu koju maltene nema minute u seniorskoj konkurenciji 30. . Porzingis je otvorio vrata igracima iz Evrope, jer su zaista imali strah jos od Milicica. Dragan Bender koji ima tipa prosek 2 poena i 2 skoka ce verovatno biti top 5 pik, zavisi kako ce ici SImons, Hild i Ingram pre njega, tj koja ekipa ce biti na clock-u kada treba da ide Bender.