Potvrđeno od Seltiksa, stiglo najveće pojačanje

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.07.2017.
21:00
Izvor: Sportske.net

Gordon Hejvord je novo pojačanje Boston Seltiksa.

Beta/AP Photo/Rick Bowmer
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Ako ste uopšte imali dileme da li će Gordon Hejvord potpisati za Boston, sada više nećete, jer je ovaj sjajni košarkaš parafirao.

Dolazi kao slobodan agent, sada već bivši košarkaš Jute je potpisao na četiri godine, zaradiće za to vreme 128 miliona dolara.

Boston je pravio mesta za ovog košarkaša, nisu mogli da ga dovedu sve dok Olinik nije otišao, kao i Ejveri Bredli.

Potvrđeno je sve, pogledajte i šta su Seltiksi objavili na Tviteru.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 14.07.2017
21:48

Posle onog ocajnog poteza sa Bredlijem i prelakog odricsnja Fulca prvog pika koji mnogo obecava zarad treceg pika i Morisa nekako sumnjam u poslovanje Bostona . Realno Bredli je igrao sjajno u zadnje vreme dok su kao visak vise figurirali Krauder i Smart pa i Braun . Sa Tomasom , Bredlijem , Hejverdom , Horfordom i jos nekom 4 ili 5 bi bili silan tim ovako opet imaju dobru situaciju i dosta pikova al msm da su ih mogli bolje iskoristiti

avatar
Joker777
Saturday, 15.07.2017
00:56

Potpuno se slazem za Bredlija, al ipak mislim da su jaci naravno u odnosu na proslu sezonu, sto je dobro, jer je Istok bas slab .

avatar
Nouhei
Saturday, 15.07.2017
04:35

I Tejtum, kojeg su uzeli kao 3. pika prve runde na ovom draftu, je odlican igrac, i za sada je odusevio u letnjoj ligi. Medjutim, u potpunosti se slazem sa tvojim misljenjem oko cele situacije sa Bredlijem. Izuzetan igrac, izuzetan defanzivac, i veoma pozrtvovan. Dopada mi se Moris, ali je Thomas-Bradley-Hayward-Tatum-Horford, po mom misljenju, jaca petorka nego Thomas-Smart-Hayward-Morris-Horford.