Potvrđeno - Jović otputovao u Minhen!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.04.2017.
13:56
Izvor: Beta

Na ovakav potez uticali i Sale Đorđević, kao i Svetislav i Marko Pešić, potvrdio je trener crveno-belih Dejan Radonjić, dan pred odlučujuću utakmicu polufinala plej-ofa protiv Budućnosti.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da bi prednsot njegove ekipe u sutrašnjoj utakmici protiv Budućnosti trebalo da bude "bolja igra i odličan ambijent" u dvorani FMP-a u Železniku.

"Naša prednsot u sutrašnjom meču bi trebalo da bude bolja igra od Budućnosti, ali i odličan ambijent. Svesni smo činjenice važnosti meča. Imali smo ovih godina dosta sličnih situacija i velika većina igrača je bila prisutna...", rekao je Radonjić novinarima na Malom Kalemegdanu.

Zvezda će sutra u dvorani FMP-a u Železniku dočekati Budućnost u trećoj utakmici polufinala plej-ofa Jadranske lige.

"Sutra nas čeka treći polufinalni duel protiv Budućnosti, koja je u ritmu takvom da iz nedelje u nedelju igra protiv Crvene zvezde. Sutra će biti četvrti put da igraju uzastopno protiv nas i to im omogućava da mogu da se odmore i pripreme za duele protiv nas", rekao je Radonjić.

On je ocenio da su Podgoričani u prethodnom duelu protiv Zvezde "pokazali kvlaitet" i da su zahvaljujući čvrstoj i dobroj igri uspeli da dodju do trijumfa.

"Pokazali su kvalitetnu reakciju na odlazak Markusa Vilijamsa. Sve to nam ukazuje da moramo dobrom igrom doći do pobede. Moramo da budemo značajno kvalitetniji u odnosu na prošli duel. Moramo dobrom, odgovornom i koncentrisanom igrom da dodjemo do pobede i plasmana u finale. Neće biti lako, Budućnost dolazi motivisana u Beograd i potrebno je da budemo na visini zadatka", kazao je trener Zvezde.

On je rekao da je plejmejker Stefan Jović otišao u Minhen kod "jednog od najboljih lekara" za tu vrstu povrede i da bi u Beograd po programu trebalo da se vrati 10. aprila.

"Jović neće igrati, kao ni protiv Darušafake. Dugujem veliku zahvalnost selektoru (Aleksandru) Đorđeviću, (Svetislavu) Kariju Pešiću u Marku Pešiću. Verujem da će po povratku biti u stanju da pomogne timu, jer ipak imamo još dosta da igramo", rekao je trener crveno-belih.

Radonjić je mišljenja da je meč protiv Uniksa i pobeda donela povećanje samopouzdanja, kao i da je ekipa energetski u boljem stanju nego pred meč u Podgorici.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igraće se sutra od 19.00 u Železniku, a pobednik duela plasiraće se u finale Jadranske lige u kom će igrati protiv Cedevite koja je u polufinalu bila bolja od Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Tuesday, 04.04.2017
07:10

Jovke Nislija moj

avatar
Monday, 03.04.2017
18:13

Nemoj da ste naivni, Dule je kriv zbog Jovićeve povrede, kao i uvek, zar ne?

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 03.04.2017
15:18

Čekate dva meseca da ga pošaljete kod stručnjaka, ne znam da li ste normalni!!!??? Čoveku je karijera pod znakom pitanja zbog vašeg zanemarivanja ili čega god. Sramota!

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 03.04.2017
15:00

Najbolje resenje, mozemo i bez njega da se domognemo finala Aba lige, dok cetvrtfinale EL je veoma tesko ostvariti i on kao rovit ne bi mnogo doprineo, samo bi se mucio...Propustio je gotovo oko 6 zadnjih meceva u EL, igrao protiv Efesa sa znacajnijom minutazom, ali videlo se da nije ni upola kreativan i pokretljiv kao sto ume biti...tu tekmu i da smo dobili bila bi Pirova pobeda, jer izgubili smo Jovica, Kuza i Danga je bio tada povredjen, svakako bi bilo tesko u nastavku, vrv isti ishod, svaki njihov minut na terenu protiv pivara bi znacio sve veci problem i duzi oporavak od povrede...uz brojne povrede i umor nas je izbacio najverovatnije iz cetvrtfinala EL, sto je steta, jer tamo bi bili jos bolji nego sto smo prosle sezone bili sa Cska. Zaista velika steta, ali idemo dalje... Sto se tice slucaja sa Jovicem, mnogi su saglasni sa time da ga je reprezentacija naprosto izmorila jos preko leta, nije imao kada da se odmori, a zatim u toku sezone, nekih prvih 2 meseca je igrao sam pleja i to sa ogromnom minutazom se mucio, jer je morao...drugog pleja Woltersa zbog finansijskih razloga nismo doveli preko leta, vec 3 meseca nakon toga, i to je presudilo da izgubimo Jovketa kao strasno bitnog igraca za nas....valjda se nece ponoviti ovako velike greske tokom ovog leta, tim se jednostavno mora na vreme formirati, nisu samo rezultati u pitanju, sa skracenim i nekompletnim rosterom smo izgubili protiv Daruse u prvom kolu, i zabelezili jos brojne poraze dok nismo dobili bekap pleja, a onda dosta kasnije i centra, ali je veca nezgoda premor i povrede igraca, njihovo ugrozavanje zdravlja, sto se moze videti iz ovog primera, ovde su cak i karijere u pitanju, Jovketova povreda nije nimalo naivna....

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 03.04.2017
14:37

Ocekivao sam mozda nekim cudom protiv darusafake da igra..

avatar
Patrick Bateman
Monday, 03.04.2017
14:23

Operacija je izgleda jedino resenje za njegov problem.

avatar
booksofknjige
Monday, 03.04.2017
14:12

pa to je to, nakon pobede vucka, mladi beze iz srbije :D :Dnzezam se malo, samo nek se jovic oporavi, pa da bude spreman za cedevitu i real