Potvrđeno - Evo koliko će Sale još morati da čeka na Jokićevu KONAČNU odluku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2017.
20:05
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

''Naoružajte se strpljenjem'', neizvesnost još traje. Ali, kada je Nemanja Nedović u pitanju, tu nikakvih dilema nema!

Beta/AP Photo/R Brent Smith
Beta/AP Photo/R Brent Smith

Povezane vesti

Na temu eventualnog nastupa Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evrobasketu, danas je ponovo govorio njegov menadžer Miško Ražnatović, ovoga puta tokom predavanja na  Fakultetu za sport Univerziteta Union Nikola Tesla.

Podsetimo, Ražnatović je nedavno pokrenuo polemike svojim izjavama na tu temu na Televiziji Pink, da bi kasnije iz Denvera stigla potvrda da klub ne može da spreči Jokića ukoliko on želi da igra za svoj nacionalni tim.

Formalno ne, ali naš igrač je dobio određene preporuke šta bi trebalo da radi tokom leta, kako bi naredne sezone bio još bolji u NBA ligi.

Zbog toga, Ražnatović još uvek ne može da potvrdi da će se Jokić sigurno odazvati pozivu selektora Đorđevića.

Ipak, on je otkrio i kada treba da očekujemo Jokićevu konačnu odluku.

“Jokić u ovom trenutku još nije doneo odluku. Konačan stav znaće se za 20 ili 30 dana. Svako ko se ikada bavio sportom zna da svi najviše vole da igraju utakmice. Sigurno je da i Jokić to više voli nego da radi ono što oni žele, da u teretani provodi 14 sati dnevno i pije proteine.

Ali, ljudi ne mogu da shvate da je Denveru sledeća sezona veoma važna i oni insistiraju da on unapredi neke elemente svoje igre'', objašnjava Ražnatović, a prenosi ''Sport klub''.

A ako u vezi Jokića ima neizvesnosti, status Nemanje Nedovića u Unikahi nije pod znakom pitanja, bez obzira na informacije o interesovanju moskovskog CSKA.

“Ne da ne možemo da komentarišemo tu mogućnost, nego on to neće uraditi. Malaga je veoma lep grad, tamo mu je lepo, ušli su u Evroligu, on je sada šerif u timu i mislim da su to jaki razlozi da ostane”,
poručio je Ražnatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kilavi Milojko
Wednesday, 10.05.2017
08:50

Ја мислим да ће играти. Само Мишко тренутно демонстрира своју силу, и каже: све од мене зависи, Александре, мишу, Ђорђевићу..... :)

avatar
Red Wolf
Wednesday, 10.05.2017
03:09

Ко каже да Денвер неће дебело да плати овог менаџера ако наговори Јокића да не иде на ЕП??

avatar
Carina_11303
Tuesday, 09.05.2017
20:29

Ti da si neki menadzer ne bi mu dozvolio da igra za reprezentaciju vec bi sledece sezone izgledao kao zivotinja i igrao jos bolje nego ove sezone. A i nema potrebe da se zavlaci nacija, bolje da odmah posteno kaze da nece igrati.

avatar
Tuesday, 09.05.2017
21:51

Mislis da on ne radi upravo na tome sve vreme? Cak ni verbalno nije lojalan reprezentaciji, mogu onda da mislim kako se ponasa ovako...

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 09.05.2017
22:02

Posteno receno potpuno si u pravu

avatar
Tuesday, 09.05.2017
20:10

Da, bas im je sledeca veoma vazna, verovatno je najvaznija u istoriji kluba...

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Tuesday, 09.05.2017
20:10

Sasvim je jasno da nece igrati. Ako ne ispuni uslove koje ce mu zadati preko leta, moze cela karijera da mu krene nizbrdo. Nego, sta je sa Bobanom Marjanovicem?

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 11.05.2017
00:03

Trenutno oce da igra za reprezentaciju.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Thursday, 11.05.2017
20:05

Pa hoce svi da igraju za reprezentaciju, ali kad ti ovi iz NBA lupe sakom o sto i kazu sta ocekuju da uradis za jedno leto, onda shvatis da ne moze i reprezentacija i NBA.