POTVRĐENO - Budućnost dobila spektakularno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.07.2016.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ono što je juče najavljeno, ubrzo je i zvanično potvrđeno! Sjajnog košarkaša ćemo ponovo gledati u regionalnoj ligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Preneli smo sinoć da je bivši plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams na pragu prelaska u Budućnost, a nije se dugo čekalo da se ovaj transfer i zvanično potvrdi.

Klub iz Podgorice je sinoć na svom zvaničnom sajtu objavio vest da je sa 30-godsišnjim Amerikancem potpisan jednogodišnji ugovor, pa je tako realizovana svojevrsna ''transfer bomba'' ovog leta na ''Jadranu''.

Kao što znate, Vilijams je u dva navrata branio boje Crvene zvezde. Svojim fenomenalnim partijama i maestralnim asistencijama oduševljavao je ''Delije'' tokom pretprošle sezone, kada su crveno-beli osvojili triplu krunu.

Međutim, onda je usledila suspenzija zbog korišćenja marihuane, pa povratak u Zvezdu posle njenog isteka, krajem prošle godine, ali ovoga puta Vilijams nije opravdao očekivanja i vrlo brzo je njegova saradnja sa aktuelnim šampionom okončana, posle tek nešto više od mesec dana.

A posle njegove višemesečne pauze, sinoć je odjeknula vest da će Vilijams pojačati Budućnost, što je sada i zvanično potvrđeno, pa će biti zanimljivo videti da li će Amerikanac i u plavom dresu podsetiti na svoja najbolja izdanja dok je branio boje Zvezde.

Ukoliko tako bude, Podgoričani će imati čemu da se nadaju u novoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Wednesday, 03.08.2016
18:29

Budućnost se opasno naoružava..

avatar
Jedan jedini
Thursday, 28.07.2016
18:10

i opet nece nista osvojiti.......

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 28.07.2016
12:03

Odlican je to igrac za Buducnost. Samo tesko da ce imati i blizu toliko asistencija kao u Zvezdi , iz 2 razloga: Prvi je zato sto nije igrao od decembra meseca , drugi je taj sto je u Zvezdi asistirao Bobiju i Cirbesu koji se mnogo bolje otvaraju od centara Buducnosti.

avatar
Povratak kralja 66
Thursday, 28.07.2016
09:32

Ovi će biti jaki kao zemlja.

avatar
delije niksic
Thursday, 28.07.2016
09:26

Pa gdje baš u Budućnost. Ali nema veze srećno majstore!