POTVRĐENO - Anđušić menja Teodosića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.02.2017.
11:39
Izvor: Sportske.net

Kakva čast za bivšeg košarkaša Partizana!

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Danilo Anđušić ove sezone pruža briljantne partije u ekipi Parme iz Perma u VTB ligi, ali na njegovu nesreću, ostatak pomenute ekipe nije na njegovom nivou.

Zato je posle 15 odigranih kola Parma na poslednjem mestu na tabeli, sa svih 15 poraza.

Ipak, srpski internacionalac je za svoje ovosezonske partije danas dobio veliko priznanje.

Naime, 11. februara održava se ''Ol Star'' utakmica VTB lige, a pošto zbog problema sa povredom najbolji košarkaš lige Miloš Teodosić ne može da nastupi, odlučeno je da njegova zamena bude upravo - Danilo Anđušić, što je i zvanično potvrđeno iz VTB lige.

''Uprkos činjenici da je Teodosić bio u stanju da igra za CSKA u poslednjoj utakmici, njegov oporavak od povrede i dalje traje. Iz CSKA je potvrđeno da igrač mora da bude podvrgnut tretmanu konzervativne terapije, kao i dnevnom tretmanu fizioterapije.

U Sočiju zato nećemo moći da vidimo jednu od glavnih zvezda VTB lige, ali naravno, Danilo Anđušić iz Parme će iskoristiti svoju šansu i pokazati ono najbolje čime raspolaže''
, poručuje Ilona Korstin, generalni direktor lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
18:11

Nece ni igrati to, ode on u Uniks...

avatar
nekros77
Thursday, 09.02.2017
18:54
avatar
Donald Tramp
Tuesday, 07.02.2017
12:47

A Dulou madjiji nisi valjao....

avatar
X
Tuesday, 07.02.2017
13:55

Tada je u Partizanu igrao ocajno. Zablista 2, 3 utakmice pa 10 utakmica igra kao da nikada kosarku nije igrao. I evo ga, posle 5 godina konacno opravdava epitet talentovanog kosarkasa. No dobro, vi koji kosarku pratite od kako ste usli u EL objasnjavate nama koji nismo propustili nijednu Partizanovu utakmicu vec 20 i kusur godina.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 07.02.2017
14:08

Kolko si ovim komentarom pokazao da ne znas kosarku. Partizan je te sezone na dvojci imao Milosavljevica, Bogdanovica i Andjusica. Milosavljevic je bio siguran i Vujosevic je morao da bira izmedju Bogdana i Danila, izabrao je da gura Bogdana i tolko, sad sto ti imas frustracije i izmisljas price to je druga stvar.