Potvrda - Teo genije će biti MVP Evrolige!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.01.2017.
12:44
Izvor: Sportske.net

Menadžeri šesnaest klubova koji u tekućoj sezoni igraju Evroligu većinski su se složili da Miloš Teodosić ima najveći košarkaški IQ, kao i da će na kraju sezone biti proglašen za najkorisnijeg igrača.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Prvi deo ankete u kojoj su učestvovali menadžeri timova koji se takmiče u Evroligi dao nam je odgovore na mnoga interesantna pitanja, poput onog koji kaže da najglasniju publiku ima Crvena zvezda mt:s.

Danas su na zvaničnom sajtu Evrolige objavljeni rezultati drugog dela ankete, pa smo tako saznali ko su favoriti za zvanja najkorisnijeg igrača i buduće zvezde takmičenja, odnosno ko su najbolji asistenti, šuteri, defanzivci i drugo.

Čak 62.5% menadžera smatra da će na kraju sezone titula najkorisnijeg igrača Evrolige otići u ruke Miloša Teodosića, a košarkaš moskovskog CSKA označen je još kao najbolji plejmejker i asistent i igrač sa najvećim košarkaškim koeficijentom inteligencije!

Sudeći na osnovu odgovora iz ankete, Marko Gudurić će izgubiti trku sa Lukom Dončićem koji je favorit za dobijanje priznanja "Zvezda u usponu".

Više o rezultatima drugog dela ankete možete pogledati u priloženom videu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nikola nikola1
Wednesday, 18.01.2017
13:53

Zna se da će Teo biti Map. Niti u jednoj kategoriji nema Zvezdinih igrača i mnogo nas potcenjuju. Kako da nema Lazica među najboljim defanzivcima? A mnogi bekovi nisu mogli da vide koš pored Branka.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 18.01.2017
16:09

Ljulj, Rajs, Bogdan, Dibler, Teo, Nikols....