POTVRDA IZ HUMSKE - Partizan igra Evrokup!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.04.2016.
18:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Upravni odbor košarkaškog kluba Partizan NIS u četvrtak je doneo odluku da crno-beli, po cenu suspenzije, naredne sezone igraju u Evrokupu.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Sportski direktor KK Partizan NIS Dragan Todorić jutros je najavio da klub iz Humske neće menjati svoje ranije opredeljenje za igranje u Evrokupu, što je tokom popodneva potvrđeno na sednici Upravnog odbora.

Kako prenose "Večernje Novosti", članovi Upravnog odbora KK Partizan NIS u četvrtak su odlučili da se klub u narednoj sezoni takmiči u Evrokupu po cenu najavljene suspenzije iz domaćih takmičenja!

Predstavnici Partizana smatraju da FIBA Evropa nema pravnih osnova da preti suspenzijama i dodaju da veruju u razrešenje sukoba između sukobljenih košarkaških instituacija.

Košarkaški savez Srbije u utorak je zapretio Partizanu suspenzijom iz domaćih takmičenja ukoliko čelnici tog kluba ostanu pri stavu da crno-beli naredne sezone igraju u Evrokupu, pa sada ostaje da se vidi hoće li KSS povući nepopularne mere.

Problem je što Partizan NIS zvanično još uvek nije dobio poziv za igranje u Evrokupu i što pozivnica može da stigne tek nakon završetka takmičenja u ABA ligi, kada Mega Leks zvanično odustane od igranja u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.

Podsećamo da Superliga Srbije počinje 7. maja a do tada će biti poznato da li će Partizan imati pravo učešća u tom takmičenju jer Košarkaški savez Srbije nema pod svojom ingerencijom domaći šampionat pa se postavlja pitanje kako će suspendovati najtrofejniji klub iz takmičenja koje ne organizuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Bizmark
Thursday, 21.04.2016
20:53

Tako je a vi sto ste kosarku poceli igrati pre tri godine tisina

avatar
Trener u romingu
Thursday, 21.04.2016
20:03

Šta se Partizanka nudi više... Ko vas zvao da igrate Evrokup...dokle će više da molite da vas pozovu.....A šta ćete tamo,sluzicete samo za koš razliku...

avatar
Nikola_pg
Thursday, 21.04.2016
19:53
avatar
lewa9
Thursday, 21.04.2016
19:35

Тако је бре!

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 21.04.2016
19:10
avatar
King Didier Drogba
Thursday, 21.04.2016
19:05

Obrukace se dzabe...