Potez večeri u EL - "Boom boom" Simon!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.12.2016.
23:54
Izvor: Sportske.net

Najkorisniji igrač utakmice između Crvene zvezde mts i Real Madrida Marko Simonović, oduševio je i ljude iz Evrolige, koji su njegov potez pomenutog susreta proglasili za potez večeri.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zvezda je slavila protiv madridskog Reala u grotlu dvorane "Aleksandar Nikolić", igrač utakmice bio je krilni košarkaš beogradskog sastava i srpski reprezentativac Marko Simonović.

Imao je nekoliko sjajnih poteza tokom utakmice, a posebno lep je bio njegov potez koji je pokrenuo Zvezdu u drugoj deonici.

Vodila je Zvezda u tom trenutku sa dva poena razlike, ostali je nešto manje od sedam minuta do poluvremena, a onda na scenu stupa neverovatni Simonović.

Košarkaš Crvene zvezde mts najpre krade loptu rivalima, da bi se potom sjurio ka košu rivala i čitavu solo-akciju krunisao efektnim zakucavanjem, koje je podiglo čitavu dvoranu na noge.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Friday, 23.12.2016
15:54

Uzivajte braco, visegodisnji ugovor nam se smeska.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 23.12.2016
12:15

ovoj odbrani ni Kari, Lebrom i Durent ne bi se snasli...jedino sudije da im pogledaju kroz prste i izmisle faul da se ne bi blamirali i gubili loptu...

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 23.12.2016
16:15

Za par godina igracemo protiv nekog NBA tima u okviru njihove turneje il' tako nesto... Buduci da cemo biti sve jaci, kontam da tada ima da kidamo, pogotovo ima da se radi da odbrana bude uvek na visokom nivou, a bicemo tada mocni i u napadu sigurno. Bas me zanima kako ce izgledati skupina nekih superstarova protiv skormnih nasih igraca, bice to sudar dve kosarkaske filozofije, duel evropske i americke kosarke, borba izmedju kosarkaske Srbije i Amerike. Bice to odlicna utakmica u Areni.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Friday, 23.12.2016
01:22