Postoji ''realna mogućnost'' da Partizan opet bude oslabljen

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.05.2017.
14:41
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Reklo bi se, ništa novo kada je u pitanju Partizan ove sezone...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Takmičenje u domaćoj Mozzart Superligi ekipa Partizana nastavlja sutra od 19 časova, kada će se u Subotici sastati sa ekipom domaćeg Spartaka.

U prva tri kola, Partizan je ostvario dve pobede, nad Vršcem i Dinamikom, uz poraz od Crvene zvezde mts, a utisak je da crno-beli i dalje traže formu iz ABA lige.

Dodatne probleme treneru Aleksandru Džikiću ponovo predstavljaju povrede pojedinih igrača, u prošloj utakmici nije mogao da računa na prvog plejmejkera Vilijama Hečera, a sudeći prema njegovoj današnjoj najavi utakmice sa Spartakom, crno-beli ponovo neće biti kompletni.

"Naša je želja da protiv svakog protivnika igramo motivisano i sa energijom. Greške su deo košarke, i to mora da se prihvati, ali je normalno da se trudimo da ih bude što manje. Poštujemo domaćina, ali smo istovremeno svesni i odnosa naše dve ekipe. Postoji realna mogućnost da ne nastupimo u najjačem sastavu'', izjavio je Džikić.

Kada je TV prenos u pitanju, navijači će ovu utakmiucu moći uživo da prate putem video linka na sajtu kls.rs.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 02.05.2017
15:42

Zaista ne znam, ali nema kraja ovim glupostima, dobro Dzile se mozda ogresio u njega ali zato sa Hecerom bas pogodio u metu. Ja mislim da problem sa Hecerom je ozbiljniji, imam utisak da je Heceru dosta, i nece da igra vise, jer na kraju krajeva nema motiva i nece da se trosi ili ne daj Boze povredi. Sto se tice nezadovoljstva, koje se spominje za to zaista ne znam, kako stoji situacija oko plata, vidim da i u Zvezdi ima zakasnjenja pa mozda je jos jedan od razloga da ne igra. Sve u svemu kad je trebalo zaista je davao sve od sebe, sve u svemu, ja mislim da on vise nece igrati za Partizan, mislim na sledecu sezonu.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 02.05.2017
17:20

Po meni on i ne treba da igra sledece sezone. Nista konkretno mi kao ekipa ne bi dobili time. Sto se ostalog tice, slazem se sa tobom da on trenutno ne daje ni 50% mogucnosti i da jedva ceka da se liga zavrsi. I realno nije nam od neke koristi jos od utakmice sa PAOK-om tamo, sve posle toga je vise stete nego koristi od njega.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 03.05.2017
00:27

Imali smo i mi slican problem sa Cirbesom i Milerom prosle sezone, koji su tokom finalne Kls serije odlutali negde, i stedeli se maksimalno da se ne povrede, zbog tada vec nezvanicno dogovorenog ugovora sa Makabijem, sto se ispostavilo kao tacno. Losija je atmosfera generalno u kkp, i to je javna tajna prakticno, neki igraci poput Heca su nezadovoljni primanjima i citavom sezonom, kasnjenje primanja kod stranaca izazivaju veliku nelagodnost. On je dosao kao igrac sa strasnim procentima, igrao EC prosle sezone imao 14ppg tamo, dok u grckom prvenstvu cak 15-15.5 prosecno po utakmici, i sigurno da mu je jako krivo sto to nije unovcio negde, vec igrao ovde za svega 140k, a sve je stariji, napunice 33god i karijera mu se zavrsava polako...

avatar
Tuesday, 02.05.2017
14:44

Ko je otrovao nase ljude? Cija je ideja bila da Robinson dobije garantovan ugovor? Koje cemo mi to takmicenje u Evropi igrati sledece sezone, dajte nam i taj odgovor, da li ce to opet biti Liga sampiona u organizaciji FIBA ili pak EK?

avatar
Bafana
Tuesday, 02.05.2017
15:25

Mislim da Robinson nije dobio garantovan ugovor nego se Dzikic nadao da ce proigrati a i da smo ga otpustili svakako bi morali da mu placamo nesto pa je verovatno zato zadrzan...svakako pogresan potez i procena...

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 03.05.2017
00:33

Robinzon ima garantovani ugovor, i zato se javio problem oko toga jer ne zeli da se odrekne nekih primanja, i trazi se sporazumni raskid sa igracem, jer prekid ugovora podrazumeva stetu na klubu i isplacivanja cele sume, pa cak mozda i penala... u slucaju neostvarivanja sporazumnog raskida, on ostaje u kkp do kraja i dobija platu, iako ce biti samo gledalac na tribini, jer se ne uklapa u planovima vise...

avatar
Tuesday, 02.05.2017
17:12

Ja sam procitao da jeste dobio, to mu dodje na isto sa ovim sto si ti napisao, a problem je cak i visina ugovora jer je lik potpuni duduk.