Poslednji dan trejda - Sve se vrti oko Batlera!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.02.2017.
08:21
Izvor: Sportske.net

Noćas su Filadelfija i Atlanta razmenili igrače, ali se bomba očekuje do ponoći...

BETA/AP Photo/Matt York
BETA/AP Photo/Matt York

Povezane vesti

I dalje je tiho, Ersan Iljasova, turski košarkaš se iz Filadelfije preselio u Atlantu. Siksersi su dobili Tijaga Splitera i pik iz druge runde drafta.

Filadelfija i dalje čeka trejd Džahila Okafora, traže pravu naknadu, Bulsi ih ubeđuju da deo paketa bude Nikola Mirotić.

Sa druge strane, pojavljuju se glasine da bi Filadelfija bila zainteresovana da nekako uzme Džimija Batlera, ali to je nerealna kombinacija.

Isto se može reći za odlazak Batlera u Denver, u nekoj teoriji, bi Vilson Čendler, Kenet Farid, ili Geri Haris i pik iz prve runde mogli da budu dovoljni, no teško je to videti. Cilj Nagetsa je da zadrže Jokića i Mareja, kada bi dodali Batlera koji je dokazana zvezda to bi već bila osnova za velike stvari, ali teško da bi Bulsi na to pristali.

Priča o Lejkersima i Polu Džordžu takođe nije realna pre završetka roka za trejd, a priča se da bi Detroit mogao da sasluša ponude za Andre Dramonda i Koldvela-Poupa. No teško je verovati da bi neko mogao da ponudi nešto dovoljno primamljivo.

Podsetimo, vest dana, kada su srpski košarkaši u pitanju je mogući trejd Nemanje Bjelice, o tome čitajte ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Thursday, 23.02.2017
16:42

Lejkersima treba vodja, da povede ovu mladu potencijalnu ekipu, kad bi dosao Russ W to bi bila fantazija ali to je tesko...

avatar
Bogo Moljka
Thursday, 23.02.2017
13:25

Lejkersi moraju uzeti nekog superstara, imaju dosta mladih igrača. Uzeli su Ingrama da im bude novi Kobi. Sada im treba dominantan superstar, centar. Po meni je to bio Kazins, ali...