Poslednje pripreme u "Topolici" pred gostovanje Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
12:22
Izvor: Sportske.net

Sportska dvorana "Topolica" u subotu će biti poprište istorijskog susreta između Mornara i Partizana zbog čega zaposleni u tom Sportskom centru uveliko rade na "umivanju" terena i tribina.

topolica.me
topolica.me

Povezane vesti

Košarkaški klub Mornar iz Bara u subotu će ispisati jednu od najsvetlijih stranica u svojoj istoriji, pošto će u okviru prvog kola ABA lige j.t.d. ugostiti beogradski Partizan NIS.

Za klub iz Bara biće to svečani trenutak jer će Mornar debitovati u regionalnom takmičenju i postati četvrti crnogorski sastav koji je imao prilike da igra u ABA ligi.

Mornar će svoje utakmice kao domaćin, pa tako i subotnju sa Partizanom, igrati u Sportskoj dvorani "Topolica" koja je puštena u rad 23. novembra 2009. godine.

Radi se o jednoj od najsavremenijih dvorana u Crnoj Gori ali i u regionu pa nema sumnje da će ljubitelji košarke uživati u mečevima ABA lige u sezoni pred nama.

Sportska dvorana "Topolica" može da primi nešto preko 2.600 posetilaca, a uoči početka sezone u ABA ligi zaposleni su počeli da "umivaju" teren i pripremaju ga za subotnji duel Mornara i Partizana.

Utakmica prvog kola ABA lige j.t.d. između Mornara i Partizana na programu je u subotu od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bojanb
Wednesday, 28.09.2016
16:08

Imacemo vise navijaca u Baru nego ovi iz predgradja u predgradju

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 28.09.2016
13:58
avatar
denikv
Wednesday, 28.09.2016
12:43

ako je tako onda je red da se partizan pocasti jednom pobedom.