Poslednja poruka "Delijama" pred duel sa CSKA!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.04.2016.
19:54
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom večeras igra odlučujuću utakmicu za ostanak u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, a evo šta je klub poručio navijačima pred spektakl u "KombankAreni".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nije uspeo da napravi "brejk" u Moskvi ali je u prva dva meča četvrtfinalne serije pokazao da može da se nosi sa favorizovanim rivalom koji večeras ima prvu meč loptu za plasman na fajnal-for Evrolige.

Kako bi ostali u četvrtfinalnoj seriji izabranici Dejana Radonjića večeras moraju da savladaju CSKA u "KombankAreni" koja bi trebalo da bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Nije tajna da navijači Crvene zvezde Telekom predstavljaju šestog igrača na parketu za srpskog šampiona pa tako i večeras svi očekuju da "Delije" odrade svoj deo posla i poguraju ekipu ka podvigu.

Na zvaničnom "Tviter" nalogu KK Crvena zvezda Telekom postavljena je fotografija igrača koji na centru terena proslavljaju jednu od ovosezonskih pobeda uz komentar da je takvu sliku moguće videti i večeras pod jednim uslovom.

"Za još jednu ovakvu sliku nakon utakmice trebaće nam krila i vetar u leđa sa tribina!" poruka je KK Crvena zvezda Telekom navijačima.

Vrata "KombankArene" odavno su otvorena i navijači lagano pune dvoranu u kojoj će od 20.45 početi treća utakmica četvrtfinalne serije između Crvene zvezde Telekom i CSKA iz Moskve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Monday, 18.04.2016
19:59

Brte... jel moze jos neka vest ko je sta rekao,uradio i sta planira da uradi ili kaze?