Posledica nepromišljenosti - Birčević ne igra u Podgorici!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.01.2017.
18:29
Izvor: Sportske.net

Krilni centar Partizana Stefan Birčević učinio je medveđu uslugu svom klubu time što se nesportski poneo po završetku meča sa FMP Železnikom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nesportsko ponašanje Stefana Birčevića po završetku utakmice 18. kola regionalne lige između Partizana i FMP Železnika skupo će koštati crno-bele.

Krilni centar je svojim nepromišljenim gestom doveo ekipu u nepovoljan položaj jer će zbog svog ponašanja morati da propusti narednu utakmicu.

Pravilnikom je predviđeno da igrač koji bude prijavljen od strane sudija automatski dobija suspenziju sa prve naredne utakmice, što znači da Stefan Birčević neće nastupiti u Podgorici.

Kada uzmemo u obzir to da je Partizan oslabljen zbog povreda Vanje Marinkovića i Frenka Robinsona, a roviti su Branislav Ratkovica i Đorđe Majstorović, jasno je da je suspenzija jednog od igrača bila poslednja stvar koju su crno-beli sebi mogli da priušte.

Postupak Stefana Birčevića dodatno dobija na težini ako se zna da se radi o reprezentativcu Srbije, nosiocu srebrne medalje sa Mundobasketa u Španiji, koji je sebi dozvolio ovakav gest uoči jedne od najbitnijih utakmica Partizana u drugoj fazi ligaškog dela regionalnog šampionata.

Partizan će bez pomoći Stefana Birčevića nastupiti u Podgorici, u susretu sa ekipom Budućnosti koja ima dve pobede manje od crno-belih i očajnički želi pobedu kako bi se vratila u trku za drugo mesto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 24.01.2017
13:02

Bio sam na utakmici, Birčević je samo gestikulirao, ništa strašno, u celom svetu su zaštićena vrsta beli medvedi, jedino u Srbiji BELI PANTERI.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 24.01.2017
16:31

Ili u ovom slucaju crveno-beli, a ranije su bili crni:-D

avatar
Aleksandar K
Tuesday, 24.01.2017
01:27

Znate zasto grobari vredjaju Covica zato sto im je ugasio klub pa moraju da navijaju za limoz igokeu to je prava istina

avatar
Partibrejker
Monday, 23.01.2017
22:06

Pretorijanac da promeni avatar.Umesto Dr da stavi Gđu Dr.A što se Birče tice,znate ko vodi aba ligu,ništa čudno.A tek kakvo suđenje će biti.Partizan ne sme nikako da dobije utakmicu u Podgorici.Ako kojim slučajem dođe do neizvesne završnice bice incidenata.Ono u Baru je ništa naspram toga šta nas u tom slucaju ocekuje u subotu.Znači:krađa i incidenti.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 23.01.2017
21:14

Jeste postupak nepromisljenosti ali je i postupak PROMISLJENOSTI onog klo*na iz Radnickog NS alijas FMP-a! Lik je poslat od legende sa namerom da isprovocira igrace i navijace Partizana..

avatar
papirnica
Monday, 23.01.2017
20:48

Nemogu da komentarišem ovu kao reakciju GROBARA prema Gospođi čovič na utakmici Partizan:fmp zvezda ili neznam više kako da ih zovem kada su igrali zvezda : Fenerbahče kada su cigani skandirala G. Željku Obradoviču niko se nije javijo od uprave zvezde a sada da se mi izvinjavamo mafiji zvani Čovič jedino nije kriva žena što se udala za mafijozu !

avatar
X
Monday, 23.01.2017
20:47

A trener FMP-a ne mora da se kazni? Inace Bircevic je reagovao na njegovo nesportsko ponasanje :)

avatar
Partibrejker
Tuesday, 24.01.2017
00:45

Sudija Jovcic je prijavio Bircu,a ovog nije.Da ga nije prijavio,a mogao je jer se tekma zavrsila,srpski predstavnik bi protiv crnogorskog igrao u punom sastavu.Srpski sudija radi u interesu Srpske kosarke.Madam da ga nije prijavio on,kao prvi sudija,ucinio bi to Oberknezevic,poznati mrzitelj Partizana.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 23.01.2017
20:47

A zasto ste zabranili komentare na predhodnu vest?!nDa li je zabranio isti ovaj mocnik koji je suspendovao Bircevica i pokrao Kosovo ravno...???!

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 23.01.2017
20:43

Bas me cudi da tako reaguje (zna li neko kako?!) iz cista mira...Tek tako...

avatar
NoomacXV
Monday, 23.01.2017
20:32

Ne znam sta mu je maxa dobacivao ali ga posle tekme nije ni pogledao. Bircu jedva obuzdali i sad se kao nepristrasni postavite na mesto sudije. Sta biste uradilo? Jednostavano reprezentativac i tako iskusan igrac ne bi smeo tako da reaguje u bilokakvoj situaciji na terenu.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
21:26

Nije ni morao da ga pogleda, odradio je svoj deo posla...

avatar
poljskikupanjac
Monday, 23.01.2017
19:57

ne treba da se pravimo andjeli pa posle derbija niko ne bi igrao sledecu utakmicu

avatar
i.sarajevo
Monday, 23.01.2017
19:36

Pokojni,,kindje,,je jedan u to vrijeme medju boljim kosarkasima evrope.Umro je nikad ni o kom igracu ili ekipi lose nije rekao,zato je bio i ostao legenda

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
20:05

Pusti ti Delibasica, legenda sigurno nije imala posla sa ovakvim pacovima...

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 24.01.2017
06:40

Druga su to vremena, postovanje je tada bilo sa obe strane. Zvezda je u Yugi imala 12 osvojenih titula, pratili nas Split, Zadar i Olimpija sa po 6...To je vreme kada je kkp cekao po vise od 30 godina na titulu i neki trofej, dok Zvezda je tada igrala polufinale EL, osvojila jedan evropski trofej EC, citava nacija je bila tada ponosna, postovalo se to... Najgore stvari su krenule jos iz perioda kada su iz partizana, navijaci vredjali onu drugu, daleko siromasniju stranu, zna se sve sta su govorili, u svom najbogatijem i najjacem dobu, nisu srama imali, igraci su im takodje bili naduvani mrznjom i raznim ispadima i konfliktima na terenu, konferencije su pljustale prema osakacenom i siromasnom protivniku....tada je sve krenulo na ovom nedolicnom nivou, i sada kada je karma ucinila svoje, ne mozete ocekivati da se ovo zaustavi, nazalost je to tako za sada, dok se zakon ne sporovede i uredi se ovo drustvo. To ce biti tacka na sve one kojima nije mesto na kosarkaskim i sportskim manifestacijama, koji samo znaju da vredjaju, pljuju i provociraju sve, da lece komplekse i svoje frustracije, svoju nekulturu izrazavaju u javnosti, kako su to opisali brojni komentatori i razni ljudi iz sveta sporta....

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 23.01.2017
19:33

Da. Sigurno je posledica nepromišljenosti.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
19:31

Vec sam napisao i ko ga je prijavio. Molim vas, sta se sve izdesavalo u Baru pa niko nije bio prijavljen, sve je ovde jasno, mene samo zanima reakcija kluba, ovde nista drugo nije potrebno posebno komentarisati.

avatar
Petar Petar
Monday, 23.01.2017
20:23

Kakva je to kazna zbog verbalnog duela. Ne razumem... Pa toga ima apsolutno na svakoj utakmici. I sa kim se je on sukobio, meni nije najjasnije. Nigde niko ne napisa zbog cega i sa kim je bio incident. A sada je nepromisljenost, eto doslo mu tek tako. Smesno.

avatar
Petar Petar
Monday, 23.01.2017
22:23

Ha, ha, ne znam stvarno. Nemam namere da se opterecujem statistikom i brojanjem preimenovanja klubova. Ali to je ono sto primecuje svako ko malo prati sport. Ne znam da li smo spominjali, ali ista prica je i sa Ragbi klubom koji je Zvezda od 2014, i zamisli odmah je najuspesniji u Srbiji u poslednje dve godine. Hahhah

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
21:29

P.S. Poslao sam ti nesto na drugoj vesti, ne moras da mi odgovoris, samo obrati paznju na to i procitaj taj komentar, bice ti zanimljiv:-D

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
21:28

Sa pomocnim trenerom Radnickog Basketa koji mu je (navodno, ovo nisam proveravao) bio trener u kragujevackom Radnickom. Sramota bre, mi treba da istupimo iz lige u fudbalu i kosarci pa neka igraju sami sa sobom, ne znam dokle vise mislimo da ovo tolerisemo i trpimo, sve smo manje Partizan, a to ljude odvraca.