Posle pobede nad Partizanom, Mega se sprema da iznenadi i Zvezdu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.06.2017.
19:37
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem duelu polufinala plej-ofa Superlige Srbije, ali da se nada da će, ako joj se ukaže, njegova ekipa iskoristiti šansu za pobedu.

Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Mo
Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Mege igraju u utorak od 21 čas protiv Crvene zvezde u hali "Aleksandar Nikolić", prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije

"U utorak nas očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Pored toga što smo ispunili cilj plasmanom u ABA ligu, možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali u drugom delu Super lige.

Zvezda je apsolutni favorit u ovom meču, ali smo već uspevali sa njima da igramo izjednačene mečeve ove sezone. Najbitnije je da damo sve od sebe u ovom meču, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo",
rekao je Milojević za sajt Mege.

Mega je u poslednjih sedam utakmica u Superligi ostvarila šest pobeda i ligaški deo završila je na četvrtom mestu na tabeli.

Mega i Zvezda su ove sezone igrali četiri puta, a crveno-beli su ostvarili sve četiri pobede.

Plejmejker Mege Nikola Rebić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi Zvezdu.

"Mi smo naš primarni cilj ostvarili, izborili smo igranje u ABA ligi i sledeće godine tako da ćemo u ovu seriju ući rasterećeno. Kako je regularni deo sezone odmicao, igrali smo sve bolje. Verujem da ulazimo spremni u seriju sa Zvezdom, koja je sigurno favorit, ali mi ćemo svakako dati sve od sebe da probamo da je iznenadimo", naveo je Rebić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke