Posle Nurkića, i Vučević izrazio nezadovoljstvo!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.12.2016.
12:40
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević napravio je osvrt na svoj status u Orlando Medžiku, priznajući da ga klupa sve više ''žulja''.

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Juče je svoje nezadovoljstvo izrazio Jusuf Nurkić, zbog sve manje uloge u Denver Nagetsima, a ni Nikoli Vučeviću nije svejedno zbog svog trenutnog statusa u Orllandu.

Doduše, on i dalje ima solidnu minutažu u svom timu, ali u novogodišnjem intervjuu podgoričkim ''Vijestima'' ne krije da mu smeta što više nije u prvoj petorci.

''Jesam malo nezadovoljan. Mislim da su me nezaluženo sklonili iz prve petorke. Iako i dalje imam veliku minutažu, mislim da ne zaslužujem da ulazim sa klupe. Trener je tako odlučio da bi napravio balans između prve i druge petorke, jer nam nije išlo u početku.

To je trenerova odluka. Prihvatio sam je, ali sam im rekao da nisam zadovoljan. Nadam se da će se to promeniti, jer mislim da sam igrama, ne samo ove sezone, pokazao koliko vredim. Nadam se da će sve to da se sredi, da će me vratiti u prvu petorku i vratiti mi ulogu koju zaslužujem'',
objašnjava Vučević.

Ipak, o odlasku za sada ne razmišlja, u medijima se spekuliše o mogućem trejdu, ali Vučević smatra da do toga za sada neće doći.

''Prema informacijama koje do sada dobijam – klub ne želi da me trejduje, tako da mogu da se fokusiram na igru, na maksimum na terenu, pa ćemo da vidimo šta će se desiti'', zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gole333
Sunday, 01.01.2017
10:38

Šta Bobi da kaže?

avatar
Peđa3
Saturday, 31.12.2016
14:37

Nurkić bi mogao da dođe u Partizan, obzirom da je grobar! :D

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 31.12.2016
13:43

Budale,manite se komšija. Bitno je da naš Jokara ubija,da Zagor sledeće godine ide u NBA,da Bjelica nije loš. I naravno,ovo 'budale' se ne odnosi na vas sa stranice,nego na pobunjenike :)