Portland ne prašta, Denver sad daleko od plej ofa! Ludnica na Istoku!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.04.2017.
09:03
Izvor: Sportske.net

Blejzersi bili na -15, pa izrešetali Minesotu u finišu, sada su blizu doigravanja. Od petog do devetog mesta na Istoku razlika jedna i po pobeda, čeka nas prava drama u poslednja tri meča sezone!

Beta/AP Photo/Steve Dykes
Beta/AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Alan Krabe je proradio kada je Portlandu bilo najpotrebnije. U drugom meču sa Minesotom u četiri dana, Blejzersi su se osvetili za poraz i prekinuli mini seriju neuspeha. Krabe je ubacio 25 poena, rekordnih osam trojki, Lilard dodao 22 koša, 9 skokova i 8 asistencija, pa je domaćin sa -15 u drugom poluvremenu stigao do pobede.

Tim iz Oregona imao pobedu i po više od Denvera u borbi za osmo mesto, do kraja su tri utakmice, realno, teško je očekivati da izgube prednost.

Sledeći rival je Juta u subotu, ali Denver ima teži raspored...

Poraz od Klivlenda je demoralisao "Kelte", izgubili su i u Atlanti.Pol Milsap je sa 26 poena i 12 skokova pokazao koliko značoi Houksima, Tomas je brojao do 35, ali ovoga puta nije mogao da prelomi u poslednjoj četvrtini. Houksi su peti, preskočili su Milvoki, imaju pola pobede prednosti, dok Boston kasni za Kavsima, ali su blizu titule na Atlantiku, imaju dve pobede više od Toronta i završiće kao drugi.

Milvoko je u problemima, izgubili su noćas od Indijane, Pol Džordž je vodio Pejserse sa 23 poena, na drugoj strani Antetokumpo je ubacio 25. Ovo je treći poraz Baksa u nizu, sada su šesti, a na Istoku sada vlada prava ludnica kada su pozicije od petog do osmog mesta u pitanju. Kako rekosmo peta je Atlanta, ali oni imaju samo pobedu i po više od devetoplasiranog Majamija, pa ništa nije gotovo.

U svoj toj zbrci je Čikago, nisu propustili penal protiv Filadelfije, videli smo tripl-dabl Džimija Batlera, 19 poena, po 10 skokova i asistencija. Na drugoj strani, nova dobra partija Luvavua, bivši igrač Mege je ubacio 18 poena.

Bulsi su izjednačeni sa Indijanom, kako rekosmo oba tima su slavila, Majami ima pobedu manje, ali i meč manje. Ko zna, na kraju će možda odlučivati međusobni susreti, tu Bulsi imaju bolji sko od Indijane, kao i Majami, pa su Pejsersi ipak i dalje u najgorem položaju.

Vašington je dobio Nikse, Džon Vol je ubacio 24 poena, ali je Bredli Bol pogodio ključnu trojku u poslednjem minutu za pobedu. Meč važniji za Vizardse koji se bore za treće mesto sa Torontom, ekipe su izjednačene. Uz to, Vašingtonu fale dva trijumfa da stignu do 50 pobeda, prvi put od 1978. Tada su igrali finale, godinu dana pre toga osvojili jedinu titulu.

Na kraju, Orlando je savladao Bruklin u meču bez značaja Džeremi Lin sa 32 poena nije pomogao Netsima, na drugoj strani Vučević 18 poena, 12 asistencija, 5 skokova, Hezonja 11 poena...

Rezultati:

Indijana - Milvoki 104:89
Orlando - Bruklin 115:107
Fialdelfija - Čikago 90:102
Njujork - Vašington 103:106
Atlanta - Boston 123:116
Portland - Minesota 105:98

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Friday, 07.04.2017
13:36

Lillard je genije meni najomiljeniji igrac u NBA posle ovih nasih Srba