PORAŽAVAJUĆA statistika za Sikserse

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.03.2016.
14:07
Izvor: Sportske.net

Filadelfija je najslabiji tim lige, mnogi im se čak i podsmevaju.

BETA/AP Photo/Chris Szagola
BETA/AP Photo/Chris Szagola

Povezane vesti

Samo osam pobeda od 61 odigranog meča Filadelfiju svrstava među najslabije ekipe NBA lige ikada, često su na meti podsmeha drugih, koš razlika im je do sada u minusu od skoro 700 poena, do kraja lige bi mogli da idu i do -1000.

Nije to samo slučaj ove sezone, ekipa Filadelfije kuburi u NBA ligi u poslednjih nekoliko godina.

Možda vam ovaj podatak koji je izneo jedan američki novinar dovoljno govori o svemu:

- Voriorsi imaju 55 pobeda u poslednjih 128 dana, Siksersi imaju 55 pobeda u poslednja 1083 dana.


Uspeh Voriorsa ili neuspeh Filadelfije? Mi bismo rekli i jedno idrugo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Friday, 04.03.2016
22:02

Phila treba dovesti ronda kao vodju i playa za mlade igrače, Simmonsa kao prvog picka ako ga dobiju, trade napraviti sa ta tri picka koja imaju u prvoj rundi za de rozana i dovesti nekog tricasa i onda da igraju postave rondo-de rozan -simmons -noel-okafor ish Smith -stauskas -saric-grant-embid uz cannona,convingtona i holmesa.

avatar
Zerar Depardje
Friday, 04.03.2016
15:15

Sramota za filadelfiju,'misle da ce da naprave tim ako svake godine uzimaju najbolje pikove...

avatar
Nikola Nikola
Friday, 04.03.2016
15:54

Što je najgore, oni ne znaju ni da tankuju, a plus nemaju ni sreće na lutriji, pa su tako u ove 3 godine koliko (konstantno) tankuju dobili samo 2 puta trećeg i jednom 6. pika. Ovogodišnji draft je ključan za njih, imaće 3 ili 4 pika prve runde, ako ih malo pogleda sreća i ako GM pametno odradi posao Fila bi mogla da skocka odličan mladi sastav, oni već imaju Okafora, Noela, Embida i Šarića, tako da su pod košem popunjeni, taman da ta 3-4 pika popune niske pozicije.

avatar
Nikola Nikola
Friday, 04.03.2016
18:45

@Zerar i thePrince, iskreno oni su jako loša šuterska ekipa, tako da mene ne bi iznenadilo da kao prvog pika uzmu i Ingrama. Ukoliko Lejkersi ne dobiju TOP3 njihov pik takođe prelazi u Filadelfiju (dakle to će biti ili 4 ili 5 pik), tu očekujem da će juriti Džemala Marija koji je takođe brutalan šuter, a pokriva i PG i SG. Pored ta dva, oni imaju još pikove Oklahome i Majamija (znači 20+ pikovi) tu me ne bi iznenadilo da uzmu Luvavuja (ako ovaj ne bude draftovan ranije) i jednog defanzivno orijentisanog beka. Biće jako interesantan draft, jadna od najjačih generacia u poslednjih 10ak godina (uz onu gde su bili Džabari Parker, Vigins, Embid... ali su njih povrede i neke bubice sputale, barem za sad), a uz to Boston ima brdo pikova, Fila takođe, Denver 2-3, Minesota ove godine formira sastav... dakle 3-4 tima ''nemaju prava'' na grešku, a imaće dosta slotova.

avatar
Friday, 04.03.2016
17:46

Kad bi dobili prvog pika da uzmu Bena Simonsa i da nisu trejdovali Karter- Vilijamsa imali bi top ekipu. Imaju 3 perspektivna centra, mada Embid evo drugu sezonu u ligi i još ne debituje. Uništiše ga povrede. Noel i Okafor su dobri, Simons će biti top klasa. Samo da popune dvojku i pleja i imaju dobru mladu ekipu.

avatar
Zerar Depardje
Friday, 04.03.2016
17:37

ovo ce biti dobra draft godina ,ima dosta kvalitetnih igraca.Ali mislim da im u najgoram slucaju sleduje cetvrti pik sto moze BUDE STVARNO dobar bek ove godine ,a njima bek fali(recimo grejson Alen sa djuka)i da menjaju Edmonda jer je dobar centar da bi bio zamena OkaforuMoze da bude solidan tim ali ne verujen ni tada da ce u plej of ...

avatar
Loading...
Friday, 04.03.2016
16:48

Uz to sto si rekao,da dovedu jos 3-4 solidna igraca tipa Ariza ili tako neki i imace pristojnu ekipu,bar da se ne muce ovoliko,imaju na pleju Ajsiju Kenana i Isa Smita,kvalitetni igraci