Poraz Zvezde na startu završnog turnira Evrolige

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.05.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zvezdini juniori poklekli u finišu meča sa moskovskim CSKA.

adidasngt.com
adidasngt.com

Povezane vesti

Juniorski tim Crvene zvezde mts poražen je danas u Istanbulu, u prvom kolu završnog turnira Evrolige ''Adidas Next generation'' od ekipe CSKA rezultatom 80:84 (27:21,18:18,21:23,14:22).

Predvođena raspoloženim Momirovim, Zvezda je odlično započela ovaj meč, imali su crveno-beli potpunu kontrolu do sredine druge četvrtine i vođstva 41:27, kada je počeo prvi pad u igri srpskog predstavnika.

Zvezda je ipak na poluvreme otišla sa šest poena prednosti - 45:39, a nastavak meča doneo je neizvesnu borbu.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde mts bio je Stefan Momirov sa 14 poena, 13 je ubacio Ranko Simović.

U samom finišu meča, Zvezdni košarkaši su napravili nekoliko grešaka u napadu, što su Moskovljani umeli da iskoriste i steknu četiri poena viška (81-77). Simović je zatim pogodio trojku, ali usledila je izgubljena lopta Paunovića, posle čega više nije bilo povratka za crveno-bele.

Narednu utakmicu Crvena zvezda mts igra petak u istom terminu, od 8 časova (9 po lokalnom), sa košarkašima Pariza (bivši INSEP), a potom sledi i duel sa Barselonom.

KK Crvena zvezda mts:
Lakić 2, Uskoković 10, Živanoić, Radaković 8, Bubanja, Momirov 14, Đorđević 12, Simović 13+8 sk, Tomašević 5, Paunović 11, Stajčić, Ilić Aleksa 4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 18.05.2017
11:41

Nismo tako dominatni kao prethodnih godina, Ovog puta je dosta snazna konkurencija na zavrsnom turniru EL, teska nam je i grupa, i tesko ce se ostvariti finale po cetvrti put uzastopno...Real je ovde dosta jak i osvaja gotovo izvesno, trazi se samo drugi finalista...Ako mali Uskokovic pokaze svu svoju klasu mozemo se nadati necemu, ali svejedno, jos jedno izboreno finale bi bio veliki uspeh...