"Pop" besneo u pobedi, Lebron zamenio sam sebe, letonska dominacija!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.11.2015.
09:28
Izvor: Sportske.net

San Antonio igra loše i pobeđuje, Lebron izabrao neuobičajeni način da dobije tehničku, Niksi ne posustaje predvođeni čudesnim rukijem iz Letonije!

BETA/AP Photo/Darren Abate
BETA/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

San Antonio se mučio, "Ludi Srbin" besneo tokom tajm auta, dva puta su dozvoljavali Memfisu da pripreti u finipu, ali Sparsi pobeđuju.

Ostali su neporaženi pred svojim navijačima, Leonard je ubacio 19 poena, Parker 18, u odlučujućim trenucima je Dankan (10 poena, 10 skokova) pogodio dva šuta pa je pobeda ostala u Teksasu.

Bobi Marjanović nije dobio šansu, iako kod domaćina nije bilo Oldridža. Na drugoj strani, "Grizliji" bez Zeka Rendolfa, najefikasniji Konli sa 16 poena, ovo je prvi poraz Memfisa u pet mečeva.

Grizzlies Spurs Basketball

Kavsi su slavili protiv Atlante, ovo je prvi put da su se timovi sastali od kada je Klivlend počistio ekipu iz Džordžije u plej ofu, ali ništa se nije promenilo.

Kevin Lov je ubacio 25 poena, Lebron dodao 19, uz 11 skokova i 8 asistencija.

Lebron je u jednoj situaciji iznerviran posle greške požurio sam da izađe iz igre, pre nego što su sudije dozvolile, pa je dobio tehničku. Blat je tu izmenu nazvao hokejaškom, "Kralj" se posle izvinio, ali je ostavio tim sa četvoricom na parketu, jer Džeferson nije mogao odmah da uđe.

Isključen je trener gostiju Majk Budenholcer koji je odgurnuo sudiju, pa je morao u prvom poluvremenu u svlačionicu.

Knicks Rockets Basketball

Niksi igraju sjajno, dobili su i u Hjustonu, jasno da Roketsima promena na klupi nije donela puno. Opet je bio odličan Letonac Porginzis sa 24 poena i 14 skokova, uz to imao je sedam blokada. Njujork je slavio četvrti put u nizu, a prekinuli su i seriju od 11 poraza protiv Hjustona.

Kod domaćina Harden sa 24 poena, 10 asistencija i 7 skokova nije mogao da spreči poraz svog tima, šesti u sedam mečeva.

Filadelfija je bila blizu da prekine očajnu seriju, ali ostali su i dalje jedini tim lige bez pobede.

Vodili su 11 razlike sredinom poslednje četvrtine, ali praznih šaka napustili Majami.

76ers Heat Basketball

Ipak, kao da su se uplašili, sedam minuta iz igre nisu dali koš, na kraju Hit je na krilima Dvejna Vejda (27 poena) ipak uspeo da donese pobedu.

Ovo je 24. poraz u nizu za Filadelfiju računajući i prošlu sezonu.

Hasan Vajtsajd je ubacio 13 poena za Majami, imao je čak 8 blokada.


Presudila je serija 22:2 za Kingse u trećoj četvrtini kada Je Orlando napravio seriju grešaka.

Vučević je meč završio sa 11 poena i 11 skokova, ali ga nije bilo na parketu u poslednjoj četvrtini kada su se stvari rešavale.

Kažimo i to da je Vejd poenima protiv Siksersa ušao u top 50 strelaca u istoriji NBA, preskočio je Dejla Elisa i Redžija Tisa, sada ima 19 017 poena.

Raptors Kings Basketball

DeMarkus Kazins je bio previše za Orlando. Iz frustracije popularni "Bugi" ume da odigra fantastično. Ubacio je 29 poena, imao 12 skokova, 6 asistencija, po 3 blokade i ukradene lopte u pobedi Sakramenta.

Vašington je odneo pobedu iz Detroita, Nene Ilario je odigrao odlično, ubacio 18 poena, pa se slabije partije Džona Vola i Bredlija Bila nisu odrazile na rezultat. Vizardsi su prekinuli seriju Andre Dramonda, koji nije uspeo da napravi dabl-dabl, imao je 8 poena i 13 skokova.

Meč je dobila klupa gostiju koja je ubacila 51 poen, na drugoj strani rezervisti domaćina su dali svega 15. Pistonsi su imali šut za pobedu, ali je Moris promašio trojku iz iznuđene pozicije, nakon što je Vašington odigrao odličnu odbranu na Redžiju Džeksonu.

Katastrofa Milvokija u Indijani, Pejsersi su dobili Bakse sa 37 razlike. Na poluvremenu je bilo samo +4 za domaćina, a onda je usledio uragan, u drugom delu Milvoki je postigao samo 35 poena, primio gotovo duplo više, 68.

Džordan Hil i Pol Džordž su ubacili po 20 poena, Si Džej Majls 21, na drugoj strani, bolji od ostalih Monro sa 11 poena i 14 skokova.

Rezultati:

Orlando - Sakramento 91:97
Indijana - Milvoki 123:86
Majami - Filadelfija 96:91
Hjuston - Njujork 102:107
Detroit - Vašington 95:97
Klivlend - Atlanta 109:97
San Antonio - Memfis 92:82

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke