Poluvreme - Zvezda bolja, ima li Partizan odgovor?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.05.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net

Prvi duel crveno i crno-belih posle polufinala plej-ofa ABA lige, kada je Zvezda slavila sa 3-1 u seriji, igra se večeras u ''Pioniru''. Posle prvog poluvremena, Zvezda vodi sa osam poena razlike.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

To je ukupno osmi duel Zvezde i Partizana ove sezone, a prvi u domaćoj Superligi ovog proleća.

Prvih šest-sedam minuta proteklo je u uglavnom ravnopravnoj igri, sve do rezultata 14-14, kada je započela sjajna serija Zvezde od 10-0 i crveno-beli su do kraja prve deonice stigli do dvocifrene prednosti.

Rezultatom 26-16 ušlo se u drugih deset minuta, tokom kojih je Partizan počeo polako da ''topi'' prednost rivala. Razigrao se Milan Mačvan, koji je pravio najviše problema odbrani Zvezde, ali kljulčni čovek u Partizanovom timu u finišu prvog poluvremena bio je Mihajlo Andrić, koji je vezao dve trojke i crno-beli su uhvatili priključak.

Stigao je Vujoševićev tim na samo tri poena razlike (41-38), ali Zvezda ponovo ''dodaje gas'' i preko Cirbesa i Nikole Kalinića vraća osetniju prednost na svoju stranu - 47:39.

Kalinić i Vilijams su u prvom poluvremenu bili najefikasniji u Zvezdi sa po 8 poena, a na drugoj strani je Milan Mačvan ubedljivo najbolji - 16 poena.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke