Poluvreme - Partizan se muči i sa FMP-om, ''Grobari'' kritikuju

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2017.
18:49
Izvor: Sportske.net

Završeno prvo poluvreme prve utakmice šestog kola Mozzart Superlige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle 20 minuta igre u hali ''Aleksandar Nikolić'', Partizan - FMP 43:44.

Baš kao i u nekoliko prethodnih mečeva u Superligi Srbije, košarkaši Partizana i večeras protiv FMP-a su se mučili u prvom poluvremenu i prikazali igru daleko od onih iz najvećeg dela sezone u ABA ligi.

Partizan je imao blago vođstvo u uvodnim minutima igre, Vrabac i Luković su dobro ušli u utakmicu i svojim poenima predvodili su crno-bele u tim trenucima, ali kako je meč odmicao, ekipa FMP-a je polako peuzimala kontrolu na terenu.

Već do kraja prve četvrtine, posle dve vezane trojke Nikole Žižića, ''Panteri'' su stigli na ''plus pet'' - 27:22 i prednost su uspešno održavali i tokom druge deonice, sve do 27. minuta, kada Birčević pogađa trojku za 41:38 u korist Partizana.

Ali, crno-beli ponovo počinju da greše u napadu i gosti vrlo brzo prave novi preokret. Filip Čović je u tim trenucima bio u glavnoj ulozi - najpre trojka, pa onda i asistencija za Radovanovića i na semaforu je stajalo 41:44 na ulasku u poslednji minut prvog poluvremena.

Do kraja drugog kvartala Partizan je smanjio na 43:44, a najefikasniji u redovima Partizana je za sada Uroš Luković sa 9 poena. U FMP-u to je Bolden sa 11.

U prilogu su reakcije navijača Partizana...


-- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke