Poluvreme - Partizan se izgubio u "Dudovoj šumi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.05.2017.
19:50
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana imaće težak zadatak u nastavku meča sa Spartakom jer posle prvih 20 minuta igre imaju dvocifren zaostatak i nikako ne uspevaju da pronađu svoju igru.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Četvrto kolo Mozzart Superlige Srbije moglo bi da nam donese i prvo veliko iznenađenje jer aktuelni vicešampion ima velikih problema na gostovanju u Subotici.

Košarkaši Spartaka nadigrali su izabranike Aleksandra Džikića u prvom poluvremenu i na odmor otišli sa 11 poena prednosti (47:36).

Nerešiva enigma za odbranu gostujuće ekipe tokom prvih 20 minuta bio je Igor Kesar koji je ubacio 18 poena (4/5 za dva, 3/3 za tri), dok je Ivan Jelenić postigao 13 poena i upisao 4 asistencije.

U timu Aleksandra Džikića niko nije uspeo da dođe do dvocifrenog učinka, a najefikasniji je bio Stefan Birčević sa 9 poena i 3 skoka.

Najveću prednost u prvom poluvremenu Spartak je imao u završnici drugog kvartala kada je domaći tim imao čak 17 poena viška (45:28).

Partizan je do odlaska na odmor uspeo da napravi seriju i smanji zaostatak, pa ostaje da vidimo da li ćemo u nastavku biti svedoci velikog preokreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke