Poljaci raspoloženi pred meč sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
21:11
Izvor: Sportske.net

Aktuelni poljski šampion upisao je četvrtu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu čime je napravio dobru uvertiru pred okršaj sa ekipom Partizana u FIBA Ligi šampiona.

plk.pl
plk.pl

Povezane vesti

Košarkaši Zelene Gore produžili su trijumfalni niz u poljskom šampionatu, pošto su u okviru 12. kola Tauron košarkaške lige savladali ekipu Anvila rezultatom 82:74 (19:20, 19:17, 20:23, 24:14).

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bili su Nemanja Đurišić i Tomas Kelati sa po 14 poena, a dvocifren poenterski učinak ostvarili su još Džulijan Von (12 pts) i Džejms Florens (11 pts).

Poljski šampion je pre nedavnog poraza od Ludvigsburga u FIBA Ligi šampiona ušao u seriju pobeda pa je nanizao tri trijumfa u prvenstvu i dve pobede u pomenutom evropskom takmičenju.

Prethodne nedelje Zelena Gora je poražena na gostovanju Ludvigsburgu u okviru 9. kola FIBA Lige šampiona, a narednu utakmicu u tom takmičenju ekipa Igora Miličića igra protiv Partizana.

Meč 10. kola grupne faze FIBA Lige šampiona između Zelene Gore i Partizana na programu je 20. decembra od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke