Policija privela huligana koji je pogodio Jovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.06.2015.
23:23
Izvor: Sportske.net

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su huligana koji je u ponedeljak stolicom pogodio u glavu košarkaša Crvene zvezde Telekom Stefana Jovića. Vinovnik incidenta branio se "afektnom reakcijom" i pozivao na atmosferu u "Pioniru".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Incident koji se dogodio u hali "Pionir" za vreme drugog meča finalne serije plej-ofa između Crvene zvezde Telekom i Partizana naterao je pripadnike MUP-a da reaguju i privedu huligana koji je pogodio učesnika sportske priredbe stolicom u glavu.

Izvesni P.L. priveden je još za vreme utakmice što javnosti nije bilo poznato, a nakon saslušanja je pušten iz pritvora, prenosi "Blic".

"Radi se o momku koji nije huligan, niti je u nekoj navijačkoj grupi, jednostavno je bio pod adrenalinom i ponela ga je atmosfera. Nema nikakav dosije, niti je bilo kada kažnjavan" kaže neimenovani izvor iz policije.

Osoba koja je otkrila detalje vezane za ovaj incidenet objasnila je da je izgrednik sarađivao i da je verovatno odmah nakon saslušanja kod istražnog sudije pušten da se brani sa slobode.

Naknadno će biti zakazano suđenje a olakšavajuća okolnost za ovog mladića biće ta što do sada nije procesuiran ili osuđivan.

Ukoliko ste propustili priliku da pogledate momenat kada Stefan Jović biva pogođen stolicom u glavu to možete učini OVDE!

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 18.06.2015
12:52

A neimenovani izvor iz policije kaže da nije huligan, čuj ponela ga atmosfera! I Duleta onomad u hodniku ponela atmosfera, a i nije znao da je u kadru.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 18.06.2015
02:05

Ja bih ga kaznio da svaku utakmicu odsedi u stanici pa neka se češe posle.Ali ima i drugih za kažnjavanje samo to ne ide baš lako.

avatar
Skaut1
Thursday, 18.06.2015
15:45

Surovu kaznu bi odrezao...Hamurabi ti nije ravan.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 17.06.2015
23:41

Ma kakva olaksavajuca okolnost, zabrana dozivotna sportskim borilistima i kazna od milion dinara, a pare da se uplate KSS...

avatar
3x3
Thursday, 18.06.2015
09:05

MIlion dinara KSS ili ako hoce na ruke predsedniku 500 i to je to.

avatar
Thursday, 18.06.2015
09:23

slazem se ... novcana kazna , dozivotna zabrana na posete sportskim desavanjima (jer je realno mogao da ga ocoravi ili ne daj Boze ubije) , i naravno da narednih godinu dana cisti tribine posle svake utakmice ... sramota zaista , jer zbog takvih ljudi pravi navijaci odavno ne dolaze na stadion (za koga do navijali)