Pol Džordž je opet onaj stari

Autor: Boban Filipović
sreda 21.10.2015.
17:08
Izvor: Sportske.net

Indijana je izgubila predsezonski meč od Čikago Bulsa, ali ono što može da raduje Pejserse je veoma dobra partija njihove prve zezde.

BETA/AP Photo/Paul Beaty
BETA/AP Photo/Paul Beaty

Povezane vesti

Bulsi su tukli Indijanu rezultatom 103:94, više o tome i ostalim sinoćnim predsezonskim utakmicama možete se informisati OVDE, a najbolja stvar iz ovog poraza Pejsersa svakako je povratak u ritam Pola Džordža.

On je sinoć imao dabl-dabl učinak od 26 poena i 13 skokova, sjajno je otvorio utakmicu i već u prvoj četvrtini ubacio 15 poena.

Šutirao je iz igre, za predsezonu solidnih 8/18, pogodio četiri trojke iz sedam pokušaja.

Podsetimo da je Džordž propustio veći deo prošle sezone zbog teške povrede zadobijene na pripremama reprezentacije pred Mundobasket u Španiji.

U prilogu pogledajte njegove hajlatse od sinoć.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Madridista
Wednesday, 21.10.2015
19:40

On je sigurno Mvp u buducnosti ukoliko ga povrede zaobidju

avatar
Sergio Kun Aguero
Thursday, 22.10.2015
01:15

Koraci na snimku kad kuca u 10-oj sekundi,mada dozvoljavaju ovim superstar igracima ponekad i tri koraka a vidjao sam prosle sezone i po 5-6 koraka da nisu sudili kao gresku. :DnDzordz jeste dobar ali ne slazem se sa tobom da on moze da bude MVP nije on kalibar jer trenutno ima mnogo boljih igraca od njega u ligi i tesko on moze pored Karija,Dejvisa,Hardena,Kazinsa,Dzejmsa,Irvinga,Leonarda,Kris Pola,Durenta,Vestbruka,Entonija,Grifina pa cak i Rouza koga su povrede ubile,sad je glavni u Cikagu Batler.Realno je da Dzordz tu nema neke sanse za MVP nagradu pored ovih ostalih igraca...

avatar
Sergio Kun Aguero
Saturday, 24.10.2015
12:22

Brate uporedjujes Rouza u najboljim danima i Dzordza u najboljim danima a to je pre povrede.Rouza niko nije mogao da zaustavi imao je najjaci ulaz u NBA ligi i da nije bilo povreda svake sezone bi se borio za MVP nagradu ali Dzordz nije taj kalibar videces i sam,jeste on glavni igrac Indijane i dosta ima slobode uzima i mnogo suteva ali on je za mene samo dobar u kucanju i odlican u odbrani,sut je malo popravio ali i dalje nije to to.Nema on to kosarkasko umece...

avatar
Madridista
Thursday, 22.10.2015
19:30

U NBA se pusta mnogo toga i manjim zvijezdama, Dzordz je zvijer, mislio sam da ima oko 22-23 godine kad sam napisao, sad vidim ima 25, ali opet je velik ipotencijal i prije povrede je bio bolji od pola tih igraca st osi naborjao, Rouz je mogao da lagano osvaja MVP skoro svake sezone da osvaja MVP da nije imao onoliko povreda zao mi je njega. Ali Dzordz ce sigurno biti pretendent makar u top 5 za MVP u roku od 3-4 godine najvise.