Pojačao se Partizanov rival - Prekaljeni Amerikanac stigao u Sasari

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
11:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Dinamo Sasari angažovao je u četvrtak prekaljenog Amerikanca koji pokriva pozicije "jedinice" i "dvojke".

Screenshot/YouTube/easyCredit Basketball Bundesliga
Screenshot/YouTube/easyCredit Basketball Bundesliga

Povezane vesti

Svega nekoliko dana nakon gostovanja Partizanu u Beogradu italijanski Dinamo Sasari angažovao je novog organizatora igre koji po potrebi može da odgovori i na poziciji "dvojke".

Amerikanac Dejvid Bel (35, 185 cm) stiže u Dinamo iz nemačkog Finiksa Hagena koji je prethodne nedelje izbačen iz Bundeslige zbog finansijskih problema.

Radi se o prekaljenom igraču koji je postao slobodan igra posle finansijskog kraha Finiks Hagena, a očito da su u Dinamo Sasariju procenili da bi Bel mogao da im donese kvalitet u rosteru.

Novopečeni član Dinamo Sasarija završio je srednju školu Hajvard, a studirao je na Portervilu i Montani od 1999-2003 godine. Pored Finiks Hagena igrao je za još neke klubove iz Evrope, ali i za manje poznate timove iz Amerike.

Priliku da zaigra protiv Partizana Dejvid Bel bi trebalo da dobije 25. januara kada će Dinamo Sasari ugostiti beogradske crno-bele u okviru 14. kola grupne faze FIBA Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke