Pohvale iz Zvezde: ''Partizan igra fenomenalno!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.03.2016.
21:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

A pohvale stižu posle najnovijeg trijumfa crno-belih od kojeg je i Zvezda ''ućarila''.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Partizana odigrali su sinoć jednu od najboljih utakmica u sezoni i deklasirali Cedevitu u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' rezultatom 82:61.

Ova pobeda Partizana obradovala je i Zvezdaše, s obzirom da je aktuelni šampion preuzeo drugu startnu poziciju pred plej-of od Cedevite.

O igri Partizana u poslednje vreme svoj komentar je u izjavi ''Novostima'' dao i iskusni košarkaš Crvene zvezde Telekom Marko Simonović, koji smatra da crno-beli zaslužuju bolji plasman na tabeli od petog mesta koje trenutno zauzimaju.

''Podigli su formu, igraju fenomenalno i sada su jedna od najboljih ekipa u ABA ligi. Po sadašnjoj igri zaslužuju da budu iznad petog mesta, na kojem će verovatno završiti'', izjavio je Simonović.

On ističe da Zvezdi mnogo znači što se probila na drugo mesto i što će imati prednost domaćeg terena protiv Cedevite u plej-ofu, ali pre toga, crveno-bele očekuje još jedan veliki izazov u Evroligi. U petak od 19:30h gostovaće Fenerbahčeu u Istanbulu.

''Idemo u Istanbul bez opterećenja, da probamo da odigramo što bolje i podignemo formu pred plej-of ABA lige i borbu za plasman u Top 8 fazu Evrolige, za šta će nam biti potrebne još dve ili tri pobede'',
poručio je Simonović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Wednesday, 02.03.2016
15:35

Simone, ložaču ;-)))))

avatar
Wednesday, 02.03.2016
00:36

to bese onaj sto je ukrao pehar ?

avatar
Dropkick Murphys 01
Wednesday, 02.03.2016
01:43

Hvala Mile sto pratis nase vesti,i sto se zanimas za izjave nasih trenera,rukovodioca,igraca..........Ostani uz nas,i uz KK,i uz FK,sezona radosti se nastavlja......Sportski pozdrav...

avatar
Wednesday, 02.03.2016
18:43

bas ti je jadan komntar , onako iz ocaja ...

avatar
Skaut1
Wednesday, 02.03.2016
11:27

Ćuti, dobro je da nije tukao Jurasa, ima i takvih...o Kafanici da ne pričamo.