Pogledajte tuču u Železniku!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.05.2015.
23:11
Izvor: Sportske.net

Utakmica 4. kola Košarkaške Superlige Srbije između FMP-a i Vojvodine ostala je u senci opšte tuče koja se dogodila na terenu pedesetak sekundi pre kraja četvrte deonice.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Košarkaši Vojvodine ostvarili su u subotu važnu pobedu na gostovanju FMP Železniku ali će njihov trijumf ostati u senci incidenta koji se dogodio u završnici susreta.

Pri rezultatu 71:67 za Novosađane došlo je do koškanja između Danila Ostojića i Aleksandra Bursaća na sredini terena.

Košarkaš Vojvodine udario je mladog centra domaćeg tima laktom u glavu a ovaj mu nije ostao dužan pošto mu je uzvratio udarcem pesnicom u glavu.

Usledio je opšti haos na parketu, kompletna kluba novosadskog kluba ušla je na teren, ratoborni Stefan Lazarević razmenjivao je udarce sa igračima gostujućeg tima, a kada se sve smirilo sudije su imale pune ruke posla.

Do kraja se igralo "pet na četiri" a ostaje nam da vidimo kako će direktor KLS sankcionisati igrače koji su učestvovali u incidentu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joka stantic
Sunday, 10.05.2015
09:28

Dule Vujosevicu... dokle bre vise... ?

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 09.05.2015
23:33

Novosadski derbi...

avatar
ADVOKAT
Saturday, 09.05.2015
23:23

Sramota od lige. Sramota od kluba iz predgradja. Klubovi u vlasnistvu od onog specijaliste za finansije(kojeg je UEFA ukorila) uvek dobiju sansu da igraju 5 na 4. to ima samo u ovoj ligi. Prijaviti KLS i njene sluge u FIBA. Moraju se razmotriti neke stvari i arsini.