Pogledajte deo Teove magije!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.11.2014.
08:58
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova moskovskog CSKA nastavio je da pruža fantastične partije u tekućoj sezoni a poslednju u nizu uknjižio je u trijumfu "Armejaca" nad Unikahom.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Ako je verovati narodnoj izreci da se po jutru dan poznaje, pred Milošem Teodosićem je najuspešnija sezona bar što se individualnog plana tiče.

Reprezentativac Srbije briljirao je na Mundobasketu u Španiji a sjajne igre preneo je na klupski nivo gde za sada predstavlja ključnog igrača za trijumfe koje ostvaruje moskovski CSKA.

Večeras je u okviru 4. kola Evrolige Unikahi ubacio 27 poena (6/8 za dva, 5/6 za tri) a tome je dodao 10 asistencija od kojih je većina izvedena "vezanih očiju".

Najinteresantniji detalji sa meča u Moskvi daju jasan nagoveštaj kako je Teodosić odigrao večeras pa nema razloga za dalju priču - uživajte!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Saturday, 08.11.2014
11:42

Bice u najboljoj formi kad se vrati u svoju Zvezdu

avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 08.11.2014
01:24

Velika steta sto ne igra u NBA....Ameri bi bili odusevljeni njegovim igrama,Teo ima atraktivnu igru koja je upravo za NBA ligu.

avatar
LiveAndLetLoda
Friday, 07.11.2014
23:55

Svaka cast Teu,mozda u zivotnoj formi.
Takodje mi je drago sto je ta forma pocela od svetskog prvenstva i igara za reprezentaciju.
Samo napred majstore !!!

avatar
Sergio Kun Aguero
Saturday, 08.11.2014
02:12

Upravo tako,u zivotnoj formi igra,ubedljivo najbolji plej u Evropi,postize mnogo poena a asistencije deli kao na igrici :D
Sve u svemu ocekujem zanimljivu euroligu ove sezone,CSKA mi deluje bas uigrano,njima dajem najvise sanse a i ocekujem Real,Fener i Barsu u top 4.