Pogledajte - Da li je Blažič namerno udario Milutinova?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.04.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Jaka Blažič pobrinuo se da centar Partizana Nikola Milutinov završi prvu utakmicu plej-ofa posle 15 minuta igre. Pogledajte udarac i sami procenite da li je postojala namera.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Slovenački internacionalac Jaka Blažič dospeo je u centar pažnje nakon prvog polufinalnog duela Crvene zvezde Telekom i Partizana NIS zbog činjenice da je sredinom druge četvrtine povredio Nikolu Milutinova.

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je posle meča da "povrede u košarci nisu slučajne" i da Blažiču nije prvi put da povređuje igrače Partizana.

Sinoć nije bilo prilike da se snimak podrobnije pogleda ali novo jutro i hladna glava trebalo bi da nam daju odgovor na pitanje da lije bilo namere da Jaka Blažič povredi Milutinova.

Pažljivim gledanjem snimka uviđa se da Jaka Blažič zaista pregrubo kreće na loptu koju je Milutinov pokupio i uklonio daleko od Slovenčevog domašaja.

Primetićete da je nakon udaranja Nikole Milutinova košarkašu Crvene zvezde Telekom prišao sunarodnik Edo Murić koji mu je evidentno dobacio nešto i skrenuo pažnju na to da se ne ponaša u skladu sa fer-plejom.

Jaka Blažič je negirao da je postojala namera, moguće da je zaista tako. Pogledajte snimak pa sami prosudite.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke