Počinje Evroliga, igra Zvezda, a šta je sa ''Delijama''?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.10.2015.
23:28
Izvor: Sportske.net

Neočekivane vesti, veče pred utakmicu između Crvene zvezde Telekom i Strazbura na startu Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Ne tako davno, navijači Crvene zvezde su postavljali nove rekorde po broju navijača na evropskim mečevima crveno-belih, ali sudeći po interesovanju za utakmicu prvog kola Evrolige između Zvezde i Strazbura, naša najveća dvorana neće biti dobro ispunjena.

Podsetimo, ova utakmica na programu je od 19 časova u ''Kombank Areni'', ali i pored brojnih poziva navijačima i zanimljivih marketinških akcija kluba, odziv je znatno slabiji od očekivanog.

To je na neki način potvrdio i Davor Ristović, direktor crveno-belih, koji je večeras na Tviteru objavio da je prodato svega 6150 karata za ovaj meč.

Naravno, tu treba dodati i vlasnike sezonskih ulaznica, ali je i to daleko od popunjavanja kapaciteta ''Kombank Arene''.

Ipak, Ristović veruje da će sutra ''proraditi inat'' navijača Zvezde i da će ekipa Dejana Radonjića imati sjajnu podršku.

''Delije'' su na potezu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gall
Thursday, 15.10.2015
12:39

Zvezda igra? Ja bih reako FMP...a mozda ILR ...ili ipak Refleks......hahahahahahahahahaah svakako neki panteri su u pitanju

avatar
Christian Rosenkreutz
Thursday, 15.10.2015
11:09

ne vidim nista cudno, mozda eto da ne pada kisa, da je cena malo manja, da se ne cuvaju za fudbalsku ligu srbije, mozda bi bila koja karta vise prodata.

avatar
Predrag Kepa Jakovljevic
Thursday, 15.10.2015
10:30

Pa valjda je i Fener u Areni

avatar
Thursday, 15.10.2015
00:21

Bitno je da su utakmicu sa Strazburom stavili u Arenu a ostale u Pionir, pa dajte Fener i Real u Arenu da moze normalno da se dodje do karata, ostale stavite Pionir, ionako je malo interesovanje ocigledno...

avatar
delije sever NS
Thursday, 15.10.2015
04:49

Klub se isto bodri i protiv Metalca i protiv Reala,ako cete birati utakmice,nemojte ih uopste ni gledati,gledas utakmicu zbog svog kluba koji volis,ne zbog protivnika. Druga stvar,Arena je sada bila slobodna i prebacili su tamo mislim,kasnije je zauzeta.nNemoj ni sa Realom gledati ako tako razisljas.

avatar
Predrag Kepa Jakovljevic
Thursday, 15.10.2015
10:29

Kako sam razuneo i Fener je u Areni