Počelo trejd ludilo, Slovenac na Floridi, povratak legende!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.02.2015.
21:17
Izvor: Sportske.net

Tokom noći čeka nas ludnica u NBA. Počelo sa bombama!

Beta/AP Photo/Matt York
Beta/AP Photo/Matt York

Povezane vesti

Goran Dragić na Floridi i to je sjajan trejd za njega, ali i Feniks. Sansi će dobiti dva buduća pika prve runde drafta od Majamija, ali i Norisa Kola. Takođe Džoš MekRoberts i Kris Andersen idu takođe u Feniks ali se neće dugo zadržati, postoji mogućnost da budu prosleđeni u Milvoki.

Iz Baksa će u sunčanu Arizonu Brendan Najt, pa je jasno da je Feniks uspeo da dovede prave zamene.

Dragić je tražio trejd, ove sezone deli minutažu, nije baš oduševljen rotacijom sa Bledsom i Ajsejom Tomasom, narednog leta bi svakako napustio Sanse. Feniks je menjao i Ajseju Tomasa za Torntona iz Bostona i jedan pik prve runde. Očigledno prave novi tim oko Erika Bledsoa.

Druga velika vest je da se Garnet vratio u Minesotu kako smo jutros najavili. Pristao je, iako je mogao da blokira trejd, KG će završiti tamo gde je i počeo sredinom devesetih. U Bruklin ide Tadeus Jang.

Oklahoma je trejdova Redžija Džeksona u Detroit, u zamenu za Kajla Singlera. Dovela je i Enesa Kantera iz Jute, a otišao je iz Tandera i Kendrik Perkins on će u Džez.

Kako rekosmo Brendon Najt stiže u Feniks, a Milvoki se ponovio fantastičnim Karter Vilijamsom iz Siksersa, među Bakse će Majls Plamli.

Priđoni iz Njujorka ide u Hjuston za dva pika iz prve runde drafta...

Nastaviće se...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Friday, 20.02.2015
00:46

Cek, Majami je dao Kola, MekRobertsa, Andersena i 2 pika a dobio samo Dragica ?

avatar
Sergio Kun Aguero
Friday, 20.02.2015
01:29

Kol prosecan igrac,Mek Roberts los a Anderson odavno mator.A ta 2 pika ne mora jos nista da znace ko zna kakvi ce biti mozda zapadne Majamiju 2 pika lose rangirana a dobijaju Dragica koji je svakako odlican plej,dosta je napredovao i u Finiksu nije imao slobodu koju ce imati u Majamiju jer po mom ukusu bolji od Calmersa u napadu i to mnogo.Tako da nije tu Majami lose poslovao uopste. Pozz

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 20.02.2015
09:44

Procitah, Majami je dobio i Zorana Dragica.