Počela trka za Bobija Marjanovića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.02.2015.
19:30
Izvor: Sportske.net

Posle sjajnih partija ove sezone u Zvezdinom dresu, interesovanje najjačih evropskih klubova za gorostasnog centra nije neočekivano. Trka je, izgleda, već počela!

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Telekom u dosadašnjem toku sezone, odlični centar Boban Marjanović, definitivno je zaintrigirao najbolje klubove na Starom kontinentu, pa je interesovanje za njegove usluge već počelo da se iskazuje.

Tako je poznati košarkaški portal ''Sportando'' večeras objavio informaciju da Zvezdin aktuelni rival u Top 16 fazi Evrolige, španska Barselona želi da od naredne sezone u svojim redovima ima baš Bobana Marjanovića.

Košarkaš koji je u dosadašnjem toku sezone ostvario prosečni učinak od 15.8 poena i 9.9 skokova u Evroligi najavljuje se kao ''novi Džastin Delman'' u Barseloni i jasno je da će Katalonci biti konkretni u svojim namerama prema Marjanoviću, kada budu počeli sa formiranjem tima za narednu sezonu.

Ali, s obzirom da do kraja aktuelne sezone tek treba da se odigraju najvažnije utakmice, kako u Evropi, tako i na domaćoj sceni i u ABA ligi, nema sumnje da bi Barsa mogla da dobije i ozbiljnu konkurenciju u trci za sjajnim srpskim centrom, pogotovo ako Marjanović nastavi u istom stilu.

A s obzirom da Zvezda naredni meč u Top 16 fazi Evrolige igra protiv madridskog Reala, možda ovo Barsino interesovanje bude i dodatni motiv Bobiju da se pokaže u pravom svetlu protiv kraljevskog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke