''Plus 31'' je tek prvi korak, Zvezda spremna za još jednu pobedu nad Partizanom!

Autor: Beta Beta
subota 04.06.2016.
14:07
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da očekuje drugačiju drugu utakmici finalne serije plej-ofa Superlige Srbije protiv Partizana i dodao da će njegov tim za cilj imati novu pobedu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć u hali "Aleksandar Nikolić" sa 84:53 pobedila Partizan u prvoj utakmici plej-ofa, a drugi meč na programu je sutra.

"Očekuju nas drugačije okolnosti, utakmica se igra pred navijačima Partizana. Naš rival će se sigurno pripremiti za ovaj meč, i znamo da nas očekuje jako teška utakmica. Svesni smo da će ovo biti drugačiji duel od onog koji smo odigrali u petak", rekao je Radonjić.

"Naravno da želimo da ostvarimo još jednu pobedu u seriji, i spremamo se za taj duel, jer je meč u petak bio tek prvi korak ka željenom cilju", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Plejmejker crveno-belih Stefan Jović rekao je da će ekipa u narednoj utakmici pokušati da popravi ovosezonski negativan skor s Partizanom u gostima.

"Bez obzira na razliku kojom smo pobedili, smatram da će biti drugačije okolnosti u nedelju. Nismo dobili Partizan na njihovom terenu ove sezone i potrudićemo se i želimo da popravimo taj negativan skor. U nedelju će biti drugačiji ambijent, biće mnogo teže i spremamo se za to", rekao je Jović.

Domaćin sutrašnje utakmice biće Partizan, a po ranijem dogovoru klubova, biće razmenjeno 400 ulaznica, pa će crveno-beli i na drugom meču imati podršku svojih navijača.

Druga utakmica finala plej-ofa Superlige, koje se igra na tri pobede, između Partizana i Crvene zvezde igraće se sutra od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
17:19

Hvala Bogu da ste objavili...

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
17:07

Sve je pocelo kad ste neregularno dobili prednost domaceg terena samo zasto sto bili bolje plasirani u regionalnoj! I treba da izgubimo kad cutimo kao da ne kazem sta, promena sistema, kaznjavanje, napadi, provokacije!

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
17:31

* zato sto ste

avatar
Sin Dragan
Sunday, 05.06.2016
09:40

Sta si se uhvatio za taj domaci teren? Pa evo veceras igrate pred vasim navijacima, ne vidim uopste to kao neku nasu prednost. Ajde da se igraju prve dve pred nasim navijacima pa i da kazes nesto... Igrali smo protiv CSKA pa nismo kukali sto imaju prednost domaceg terena. I sta ti smeta to u vezi stranaca? Obrati paznju da Dzikic na tajm autu govori samo na engleskom, Srpski jezik ni rec. Vi ste legija stranaca hteo ti to da priznas ili ne. Igraju vam stranci dok vam Aranitovc i Marinkovic sede na klupi celu sezonu?! To je klupska politika koja ce Zvezdi da garantuje 20 godina dominacije.

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
14:29

Sta izvodis ti?