Pljušte poeni i skokovi - Tompson oduševio "Delije" na debiju! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.01.2017.
18:45
Izvor: Sportske.net

Novajlija iz redova Crvene zvezde mt:s Dion Tompson upisao je takmičarski debi u crveno-belom dresu, a već posle osam odigranih minuta na parketu "Delije" su počele da mu dele pozitivne komentare.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Mo
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Mo

Povezane vesti

Utakmica 17. kola regionalne košarkaške lige između Mega Leksa i Crvene zvezde mt:s poslužila je Dejanu Radonjiću da počne sa procesom uvođenja Diona Tompsona u takmičarski ritam crveno-belih.

Sredinom prve četvrtine Amerikanac je prvi put kročio na parket i tako upisao takmičarski debi u crveno-belim dresu, a vrlo brzo je pokazao šta bi "Delije" mogle da očekuju od njega u narednom periodu.

Samo osam minuta proveo je Dion Tompson na terenu u prvom poluvremenu ali mu je to bilo sasvim dovoljno da izraste u najefikasnijeg igrača i pokupi veliki broj skokova pod oba obruča.

Amerikanac je postigao 10 poena (5/7 za dva) i upisao 5 poena što je učinak koji je u startu oduševio navijače Crvene zvezde mt:s, pa ne čudi što "Delije" već počinje da hvata euforija.

Mnogi su na "Tviteru" prokomentarisali da su se ovakve partije očekivale od Rajana Tompsona, ali se bivši član Bamberga svojevremeno pokazao kao promašena investicija što verovatno neće biti epitet koji će Dion Tompson poneti nakon svog mandata u Zvezdi.

Dion Tompson ima iskustvo igranja u ABA ligi pošto je svojevremeno branio boje Union Olimpije, ali nema sumnje da će posle silnog iskustva stečenog na međunarodnoj sceni u Zvezdinom dresu pružati mnogo više nego u periodu kada se privikavao na evropsku košarku.

Nakon dvadeset minuta igre u Sremskoj Mitrovici Crvena zvezda mt:s ima 11 poena prednosti, pošto vodi 43:32 protiv Mega Leksa, a evo šta "Delije" kažu o Dionu Tompsonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Monday, 09.01.2017
20:14

Klasa za 7 minuta 10 poena 5 skokova svaka cast

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 09.01.2017
20:09

Прва па мушко. Томпсон одличан.

avatar
Emperador(2018)
Monday, 09.01.2017
20:01

Sličan kao Kevin Jones. Videćemo ga protiv veselya udoha i antića.

avatar
james sawyer
Monday, 09.01.2017
19:50

cuj nije dobar,cuj ne bi ga pustila galata da je dobar,ma decko je odlicna i bice jos bolji