"Pirova" nepogrešivost Nemanje Bjelice

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 30.11.2015.
00:13
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije pogodio svih šest šuteva na svom povratku u 'Stejpls centru', ali to nije pomoglo Minesoti da napravi iznenađenje u El-Eju.

BETA/AP Photo/Mark J. Terrill
BETA/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Klipersi su savladali Timbervulvse rezultatom 107:99 na krilima Bjeka Grifina koji je ubacio 26 poena i koketirao je sa tripl-dablom, za šta mu je nedostajalo mu je po dva skoka i asistencije.

Grifin je odličnu podršku imao u spoljnoj liniji, Kris Pol i Džej-Džej Redik su iskombinovali 38 poena.

Gosti iz Minesote su imali 'sporo paljenje', ceo meč bili u situaciji da jure rezultat što protiv objekitno bolje ekipe retko daje rezultat.

Endrju Vigins je bio najbolji kod 'Vukova' sa 21 poenom, LeVin je brojao do 18, ali bio očajan sa linije penala, Touns se zaustavio na 17 poena.  Senegalac Đeng, iskusni Tešon Prins i oporavljeni repretzentativac Srbije Nemanja Bjelica su doneli svežinu sa klupe i sva trojica bili dovcifreni, ali nije bilo dovoljno za iznenađenje.

'Beli' je pogodio sve što je bacio ka košu (2/2 za tri, 4/4 penali), sakupio 10 poena, uz to imao 2 skoka i asistenciju za nešto manje od 22 minuta u igri.

Pekmena i Rubija nije bilo u timu zbog povreda, Rudež odlukom trenera nije ulazio u igru.

Nešto ranije Hornetsi su u Šarlotu tukli Milvoki Bakse rezultatom 87:82, dobili su domaćini drugu četvrtinu sa 14 razlike i u nastavku sačuvali taj kapital.

Kemba Voker je vodio 'Stršljenove' do pobede sa 22 poena, dobro su ga pratili Nikola Batum, Mo Vilijams i rezervista Lemb.

U četi Džejsona Kida, koja nikako da uhvati ritam, bolji od ostalih bio je Midlton sa 17 poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke