''Pionirom'' defilovali Zvezdini šampioni!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.05.2015.
20:41
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Kako je i najavljivano, utakmica između Crvene zvezde Telekom i FMP-a bila je prilika za pravi košarkaški praznik u crveno-belom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Pobeda Zvezde nije bila dovođena u pitanje, iako je FMP pružio dostojan otpor najboljoj ekipi u regionu.

Ekipa Dejana Radonjića je opravdala ulogu favorita, upisala i peti trijumf u Superligi, ali je veliku pažnju privukla i svečanost pred početak meča, kada su se na jednom mestu našle brojne Zvezdine ekipe, u različitim kategorijama, koje su ove sezone bile apsolutno dominantne na ovim prostorima.

Navijači koji su večeras došli u ''Pionir'' mogli su da pozdrave kadetkinje Crvene zvezde, zatim juniorke, a onda i pionire, kadete i juniore. Svi su na parket ''Pionira'' izašli sa medaljama oko vrata, a kapiteni su u rukama držali šampionske pehare namenjene prvacima Srbije u svojim kategorijama.

Na kraju, iz tunela je izašao tim menadžer prvog tima i legenda Crvene zvezde Nebojša Ilić sa trofejem namenjenom prvaku ABA lige.

Sa tribina ''Pionira'' se u tim trenucima čulo ''Naša Zvezda prvak ponovo'', a svi Zvezdini šampioni su večeras bogatiji i za jednu zajedničku fotografiju, kao svojevrsno vedočanstvo crveno-bele košarkaške dominacije u ovoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Monday, 11.05.2015
23:44
avatar
сочинитељ
Monday, 11.05.2015
21:16

браво шампиони...надам се да ће ова деца у будућности направити исте резултате и у сениорској конкуренцији