'Pionir' zauzet - Gde će Zvezda ugostiti Budućnost?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
09:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s propustili su priliku da u Podgorici overe plasman u finale ABA lige, pa se pred majstoricu suočavaju sa (ne)očekivanim problemom.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Pobedom koju su u utorak veče ostvarili u drugom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige nad aktuelnom šampionom, košarkaši Budućnosti vratili su seriju u Beograd.

Odluka o finalisti trebalo bi da padne u srpskoj prestonici, premda nije poznato u kojoj će se hali igrati majstorica zakazana za 4. april.

Hala "Pionir" neće biti na raspolaganju crveno-belima jer će se u toku naredne nedelje obavljati radovi na postavljanju podloge za mečeve četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Španije.

Ovo nije prvi put da se Zvezda susreće sa istim problemom, a obično su stvari rešavane selidbom u Železnik. Prošle sezone je jedan meč u Evroligi igran u Vršcu.

Crveno-beli su tako (ne)očekivano ušli u novi problem, pošto postoji realna šansa da naredne nedelje obe utakmice koje igraju budu prelomne za čitavu sezonu.

Pre majstorice sa Podgoričanima šampion Srbije dočekuje Uniks iz Kazanja, dok će tri dana nakon okršaja sa Budućnosti gostovati Darušafaki u Evroligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 29.03.2017
12:47

Moze bilo gde na tlu Srbije, i Vrsac je zanimljivo mesto, ima solidnu dvoranu. Bilo gde da bude, Srbi ce se odazvati pozivu i prepoznati ovu delikatnu situaciju, doci ce u velikom broju i pomoci nasem sampionu i ponosu nacije. Zbog tenisa, kriketa, narodnjaka, baleta i ostalih budalastina, kosarkaska zemlja trpi ovakve stvari, izbacuju nas redovno iz Arene i cesto iz Pionira, to sve govori o stanju u drzavi i koliko cene nesto najsjajnije sto ova zemlja u ovom trenutku ima sto se tice sporta....

avatar
Raky_b
Wednesday, 29.03.2017
12:16

a dobro, sta je tu problem!?nn i onako najjacu podrsku imaju kada igraju kod kuce, u Zelezniku.

avatar
dusko
Wednesday, 29.03.2017
10:37

Svima koji imaju kartu za Uniks, omoguciti besplatan ulaz u Arenu protiv Buducnosti

avatar
X
Wednesday, 29.03.2017
09:49

Vraca se u svoj topli dom, Zeleznik :)

avatar
dusko
Wednesday, 29.03.2017
09:33

Svima koji imaju karte za Uniks, omogućiti besplatan ulaz u Arenu protiv Budućnosti

avatar
Black&White
Wednesday, 29.03.2017
09:22

Kako gde ? Pa u Zelezniku :D