''Pionir'' već ''gori'', tu su i grčka braća! ''Delije'' se više ne pitaju može li Zvezda da pobedi, nego KOJOM RAZLIKOM?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2017.
17:54
Izvor: Sportske.net

Nešto više od sat vremena pre početka novog košarkaškog spektakla u hali ''Aleksandar Nikolić'', navijači Crvene zvezde uveliko pune tribine i razvijaju transpatente, nestrpljivo iščekujući da ponovo na delu vide najbolju i najlepšu košarku u Evropi.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nije prošlo ni 48 sati od Zvezdinog gostovanja i velike pobede nad Baskonijom u Vitoriji (87:79), a od 19 časova uživaćemo u novoj evroligaškoj predstavi, ovoga puta u beogradskom ''hramu košarke''.

Utakmica 20. kola Evrolige između Zvezde i Panatinaikosa počinje u 19 časova, a navijači crveno-belih već su počeli da iznose svoje utiske iz dvorane i sudeći po onome što se može videti, možda večeras budu oboreni svi rekordi kada je u pitanju poseta u bivšem ''Pionuru''.

Sudeći po transparentima koji se mogu videti na tribinama, Zvezda će večeras imati podršku i iz Grčke, od strane grupe navijača Olimpijakosa.

Kao što je rekao prvi čovek Zvezde Nebojša Čović, popularne ''Delije'' bi večeras napunile i Marakanu, a kamoli dvoranu od oko sedam hiljada mesta.

U svakom slučaju, Zvezda će ponovo imati svog ''šestog igrača'' sa tribina, a u prilogu pogledajte neke od njihovih utisaka pred početak meča.

Srećno, Zvezdo! Nastavi niz!



-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke