"Pionir" u transu - Pavlović pogađa, 'krade', asistira iza leđa...

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
21:43
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove Partizana Saša Pavlović pokazao je kako funkcionišu sportisti kod kojih je klasa večna. Bek Partizana večeras je razgalio masu u "Pioniru" fantastičnim potezima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Čekali su navijači Partizana na povratak Saše Pavlovića a bek crno-belih nije izneverio očekivanja pristalica šampiona Srbije ni u kom pogledu.

Istina je da mu "Grobari" ne bi zamerili da je malo ranije batalio pecanje i došao da pomogne ekipi ali nikada nije kasno da se timu priključi igračina poput Aleksandra Pavlovića.

Večeras je u "debitantskom nastupu" za crno-bele u ABA ligi u novoj sezoni vodio ekipu do šeste pobede sa 26 poena (6/9 za dva, 2/6 za tri, 8/9 sa penala), 4 skoka i 4 asistencije, a na terenu je proveo svega 25 minuta.

Pored toga što je u poenterskom smislu bio pokretačka snaga Partizana Pavlović je u više navrata uspevao da podigne atmosferu u hali do usijanja svojim sjajnim potezima.

Više puta Saša je pogađao pod faulom a ne treba zaboraviti da je bio dobar u odbrani, baš kao ni to da je u dva navrata sjajno asistirao svojim saigračima. Pogledajte deo večerašnje magije Saše Pavlovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke