Petorka 8. kola Evrolige - Nije moglo bez Simona!

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.11.2016.
12:05
Izvor: Sportske.net

Nakon što je osmo kolo kompletirano, red je i da se izaberu najbolji, jedan od njih svakako je bio i košarkaš Crvene zvezde mts.

Altai Studio/Nikola Krstić
Altai Studio/Nikola Krstić

Povezane vesti

Zvezda je u "Kombank Areni" savladala Olimpiju Milano, na kraju je bilo 83-70 za Radonjićeve izabranike, koji su tako ukočili do tog meča najbolji napada takmičenja.

Uz sjajni timsku odbranu, jedan od najzaslužnijih za trijumf svakako je bio Marko Simonović, koji je dalekometnom paljbom napravio razliku, koji je Zvezda uspela da održi i uveća do kraja.

Simonović je bio više nego raspoložen, pogodio je pet trojki, na kraju je imao 23 poena, šest skokova i dve ukradene lopte.

Sjajnom partijom, Simon se izborio i za petorku kola, zaista lepo i zasluženo priznanje za sjajnog krilnog košarkaša "crveno-belih", koji je tako na najbolji način zaokružio sjajnu nedelju u Evroligi.

Pored njega, među najboljima su i Bili Spanulis koji je sa 22 poena i osam asistencija srušio Panatinaikos, kao i Kostas Slukas koji je briljirao u pobedi Fenera nad Efesom sa 21 poenom, četiri asistencije i sjajnim procentima šuta (3/4 za dva, 3/3 za tri, 6/6 sa linije penala).

Tu su i fenomenalni Rendolf, koji je napravio potez kola i "El klasiko" završio sa 18 poena i 11 skokova, kao i Tibor Plajs koji je konačno proradio u Galati, upisao je 22 poena i osam skokova u pobedi nad Darušafakom.

Za najboljeg trenera osmog kola izabran je Pablo Laso, čiji Real Madrid je deklasirao Barselonu u  popularnom "El klasiku" sa čak 39 poena razlike (prednost išla i do +47)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Saturday, 19.11.2016
13:58

Simonovic u lepom drustvu, isto kao i nasa Zvezda!

avatar
Salvatore
Saturday, 19.11.2016
13:36

Real je stavio Barsu tamo gde im je mesto,Barsa nek byde zadovoljna i ako budu 8.,losi su

avatar
nikola nikola1
Saturday, 19.11.2016
13:35

Dje su sad oni koji su pricali da Simon nije za reprezentaciju I da su bolji Lucic I Milosavljevic?

avatar
Djole Djokic
Saturday, 19.11.2016
13:17

Bravo majstore, samo trpaj i dalje!