Pesničenje ga skupo koštalo - Galinari ne igra na Eurobasketu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.07.2017.
10:12
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih u redovima košarkaške reprezentacije Italije propustiće predstojeće Evropsko prvenstvo zbog gluposti koji je napravio u nedelju.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Košarkaške reprezentacije Italije i Holandije odigrale su u nedelju prijateljsku utakmicu na kojoj je došlo do velikog incidenta.

U glavnoj ulozi našao se NBA as Danilo Galinari (28, 2.08 m) koji je iznerviran potezom protivničkog igrača povukao nepromišljen potez.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa pesnicom je udario Huka i tom prilikom doživeo povredu zbog koje će propustiti predstojeći Eurobasket!

Dobro obavešteni izvori ESPN-a tvrde da su se lekari LA Klipersa već zaputili ka Evropi kako bi utvrdili koliko je povreda teška i kakav će biti proces rehabilitacije.

Prve prognoze su pesimističke, Galinarija čeka najmanje mesec dana pauze tako da je sasvim jasno da od igranja na Evropskom prvenstvu neće biti ništa, a ne treba zaboraviti da se očekuje i reakcija FIBA.

Podsećanja radi, Nenad Krstić i Miloš Teodosić su svojevremeno, zbog tuče na "Akropolis Kupu" kažnjeni sa sa tri, odnosno dve utakmice neigranja na Svetskom prvenstvu u Turskoj.

Reprezentacija Italije igraće u Grupi B protiv selekcija Ukrajine, Izraela, Gruzije, Litvanije i Nemačke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke