Pešić: "Radujem se susretu sa 'Delijama'"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.07.2015.
14:41
Izvor: Sportske.net

Odmah nakon žreba za grupnu fazu Evrolige generalni menadžer Bajerna iz Minhena Marko Pešić izrazio je zadovoljstvo što će u predstojećoj sezoni imati priliku da se susretne sa navijačima Crvene zvezde.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Žrebom koji je u četvrtak održan u Barseloni dobili smo sastave grupna za predstojeću evroligašku sezonu u kojoj će Srbiju treću godinu za redom predstavljati Crvena zvezda.

Ekipa sa Malog Kalemegdana nije imala sreće prilikom žrebanja pošto je smeštena u najtežu grupu zajedno sa braniocem titule, učesnikom prošlosezonskog fajnal-fora, osvajačem Evrokupa, te ekipama Bajerna i Strazbura.

Prve reakcije nakon žreba izneo je generalni menadžer minhenskog Bajerna Marko Pešić, bivši reprezentativac Nemačke i sin proslavljenog stručnjaka Svetislava Pešića koji je pre samo nekoliko godina vodio crveno-bele.

"Raduje me to što će Bajern ponovo biti deo Evrolige. Grupa je vrlo teška ali atraktivna iz perspektive navijača. Igraćemo protiv aktuelnog šampiona Evrope Reala i Fenerbahčea koji je učestvovao na prošlosezonskom fajnal-foru. Sve u svemu, jako teška grupa" rekao je Marko Pešić.

Sin trenera Bajerna poručio je da ga posebno raduju dueli sa Crvenom zvezdom, te da na te dve utakmice očekuje spektakularne atmosfere.

"Radujem se susretu sa 'Delijama', biće to spektakularni mečevi. Nadamo se da možemo do TOP 16 faze a verujem da će navijači puniti 'Audi Dom' na svakoj utakmici" zaključio je Pešić junior.

Podsetimo da Bajern u svojim redovima, pored Svetislava Pešića i Marka Pešića, ima košarkaše Duška Savanovića, Vladimira Štimca i Vasilija Micića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke