Pešić: ''Da i Partizan bude kao Zvezda!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.12.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Približava se meč odluke u borbi za Top 16 Evrolige, a trener Bajerna Svetislav Pešić veruje da će njegov tim biti pod znatno manjim psihološkim pritiskom nego Crvena zvezda Telekom.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Košarkaški događaj nedelje u Srbiji svakako će biti duel Zvezde i Bajerna u poslednjem kolu Grupe A Evrolige.

Taj meč je na programu u petak od 19 časova u ''Pioniru'', a dva dana uoči gostovanja u Beogradu, trener Bajerna Svetislav Pešić je u izjavi za ''Blic'' naglasio da njegov tim neće imati imperativ plasmana među 16 najboljih, iako u klubu žele da se Bajern u dogledno vreme popenje i na krov Evrope.

''Zvezdi znači top 16, od nje to svi očekuju, a u slučaju poraza, verovatno ćete reći da je to neuspeh, a Bajern ako pobedi, to će nama biti samo usputna stanica.

Za Bajern to nije utakmica sezone, već za one koji žele da budu u 16 najboljih Evrolige. Naš cilj to nije, moj klub hoće da bude šampion Evrope, ali to ne može preko noći'',
poručio je Pešić i dodao da bi najviše voleo kada bi predstojeći meč u ''Pioniru'' mogao da bude revijalan i da su i Bajern i Zvezda mogli ranije da obezbede plasman u Top 16.

''Ovako, šta da radim, to je život, to je sport'',
dodaje Pešić.

Podsetimo, srpski stručnjak je u ponedeljak bio i u Sremskoj Mitrovici, gde je odgledao meč ABA lige između Mega Leksa i Crvene zvezde i ima izuzetno lepo mišljenje o Zvezdinom aktuelnom timu.

Naravno, popularni Kari i inače redovno prati sva dešavanja u ABA ligi, pa se u celoj priči  dotakao i Partizana i krize kroz koju nekadašnji šampion prolazi.

''Voleo bih da je i u Partizanu ista situacija kao u Zvezdi. Crno-beli su u krizi, ali siguran sam da to neće dugo da traje. Naravno, navijam i za našu Megu i Metalac'', poručio je Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 16.12.2015
13:31
avatar
Nenad Stanisic
Thursday, 17.12.2015
11:46

Inace, u evropskim okvirima (za svetske da ne govorimo) sport koji se zove vaterpolo je slabijeg rejtinga od recimo pikada. ;) I da, igrali smo ga i mi malo, ali nije to taj gust. ;)

avatar
Nenad Stanisic
Thursday, 17.12.2015
17:24

Ne znam sto lupas minuse na dobronamerne komentare.... Navika, jbg, neka, neka.... Anyway, nagrada na nekom boljem turniru za osvajaca je 500K do 1M. Vodeci igraci zarade zarade par miliona godisnje. Prosecni, na svetskom nivou, stotinak hiljada. Koliko zaradjuje Filipovic, Pijetlovic, Danijel Varga..... Pikado sam uzeo slucajno, jer je vaterpolo stvarno extremno mali sport, vazan samo nama i Madjarima. ;)

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 17.12.2015
12:24

Onda je taj svet ekstremno neinteligentan. Pikado cak nije ni sport...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 16.12.2015
12:18

Partizan je veciti sampion, ne treba brinuti za nas, a pre i vise zvezda zasluzuje da bude prvak Evrope nego sto ce ovi ikada, toliko o tome...