Pero Antić priveden!

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.04.2015.
14:56
Izvor: Sportske.net

Bizarna priča stiže iz Amerike, bivši igrač Zvezde završio u policiji. Izboden igrač Indijane Kris Koplend.

Beta/AP Photo/John Amis
Beta/AP Photo/John Amis

Povezane vesti

Još do kraja nije jasno šta se dešavalo, osim da je košarkaš Indijane Pejsers, Kris Koplend izboden nožem u raspravi u jednom noćnom klubu u Njujorku. Sve se dešavalo prošle noći, uz Koplenda, u bolnici je završila njegova supruga, ali su oboje van životne opasnosti.

Kakve veze sa tim ima Pero Antić?

Izveštaji kažu da su on i saigrač Tabo Sefološa bili u klubu i da su ometali policiju. Oni su opstruisali rad policije na mestu zločina, ma kako to zvučalo. Spekuliše se da nisu hteli da napuste klub pa su završili u policiji.

Nema naznaka da su učestvovali u svađi, Atlanta danas igra sa Netsima, a po dolasku u Njujork Makedonac je sa klupskim drugom završio u noćnom klubu.

Još nije jasno šta se dogodilo, ali izgleda da Antić i Sefološa nemaju veze sa napadom. To je u ostalom na Tviteru potvrdio i agent Miško Ražnatović koji kaže da se 'Pero jednostavno našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme'.

Što se Koplenda tiče on je trebalo sa Indijanom da igra protiv Niksa u MSG, ali jasno, neće biti u timu.

Koplend je iz Orindža, u Nju Džerziju, rođen je relativno blizu mesta zločina, pa možda ovaj napad ima veze sa prošlošću. No, da ne prejudiciramo ništa dok ne bude zvaničnog saopštenja.

Deluje bizarno, u ovom trenutku je neizvesno hoće li Antić i Sefološa biti u timu protiv Bruklina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke